Üldözési mánia?
Figyelt kérdés
Hónapok óta rettegek attól ami a világban van, felek gyereket szülni és féltem a meglevő gyerekemet attól, ami ebben a világban megy. Napról napra rosszabb híreket olvasok, pedig igyekszem elkerülni a sajtot, hogy legalabb az ne befolyásolja a napomat, de valahogy állandóan beleütközok ilyen témájú cikkekbe. Nem hat meg, ha azt olvasom, hogy meghal valaki, hanem inkább irigylem, amiért o már nem fogja megélni azokat az időket amiket mi fogunk. Szinte szeretnek meghalni, hogy ne kelljen végig néznem a vilag pusztulását, várom hogy valami halálos betegséget diagnosztizaljanak nálam, de másfelől meg a gyerekemet nem akarom itt hagyni. Ez normális? Nem hiszem. Nagyon felek, rettegek minden nap, hogy mit hoz a holnap, zuhanó repülőket látok álmomban, és felek ha repülő hangot hallok. Ez lassan megőrjít. Mit tegyek?2015. júl. 3. 00:02
1/2 anonim válasza:
Igazad van , ez nem egészséges, keress fel egy pszichológust , az segit, de addig is legyél optimista , gondolj arra , hogy a gyerekednek rossz ha így lát, az lebegjen előtted : PÁR HÉT-HÓNAP ÉS JOBB LESZ
Majd légyszíves számolj be a fejlődésedrol , mert engem érdekel :)
Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászóló, aranyos vagy, köszönöm szépen, én is erre gondoltam, mindenképpen felkeresek egy pszichológust, mert így nem élet az élet...
2015. júl. 3. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!