Mi lehet ez? Elmebetegseg?
Ne hogy orvosnak ezt elmond, mert kiröhög, esetleg hülyének néz, és rögtön teletöm központi idegrendszert csonkító bogyókkal!
Az, hogy lemerevedsz, az a szervezeted egy olyan reakciója, hogy a gondolkodáshoz több oxigén szükséges, amit az izmaidból von el.
Vegyél lassan mély lélegzetet, és még lassabban ereszt ki.
Ez a levegővétel feldúsítja véredben az oxigént, ezáltal könnyebben oldod meg problémádat.
Ha ezt naponta legalább negyven percig csinálod, -ami percenként 3-4 levegővételt jelent-, egy idő után szervezeted rááll a lassított rendszerre, és minden problémádat könnyedén fogod megoldani
Ja és ez nem elmebetegség ! Ha elmebeteg lennél akkor ezen egy pillanatig sem rágódnál!
/ 4-es voltam még kiegészítésként/
https://www.youtube.com/watch?v=-yt5apD-7FA
Érdemes végighallgatni, hogy kinél milyen alapja lehet a kényszer gondolatoknak, cselekvéseknek. Ezek kiragadott példák, de az érzés az ugyan az.
Sajna én is benne vagyok, már idestova 5 éve, bár lehet több is, csak 5 éve erősödtek fel a dolgok.
Ha gondolod írj, amit tudok tippeket adni megírom, néha-néha segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!