Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most paranoiás vagyok?

Most paranoiás vagyok?

Figyelt kérdés
Először is heló. A kérdésről részletesebben hogy amikor el megyek otthonról akkor mindig olyanok járnak a fejemben hogy mi lesz ha haza érek meg még ilyen hülyeségeket találok ki hogy a nagymamám magára robbantja a sütőt (igen elég hülyén hangzik) anyát el az autó stb. . Persze amikor haza érek semmi bajuk. Meg még az az érdekes hogy magamért nem nagyon aggódok de valamiért ilyesmi féle kötelességet érzek magamban, hogy meg kell védenem az egész családomat. Amúgy 14 éves vagyok (ezért is furcsálom) és arra gyanakodtam hogy így jön ki rajtam a pubertás, vagy valami ilyesmi, vagy már orvos kell nekem?

2015. jún. 27. 00:05
 1/2 anonim válasza:
Ez velem is neha igy van es en is 14 eves vagyok. Szerintem ez csupan a pubertas, nincs miert aggodnod.
2015. jún. 27. 00:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké, köszi meg nyugodtam. Örülök hogy nem vagyok egyedül.
2015. jún. 27. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!