Nárcisztikus, borderlineos vagy csak áldozat vagyok? Hogy gyógyulhatok meg?
pontosan ilyen a nárcizmus...
az a baj,hogy még tanulok nem szívesen fizetnék orvost,epdig süzkségem lenne rá :(
Nem tudsz átjelentkezni oda, ahol laksz?
Vannak szakrendelések, ahol területen kívüli betegeket is ellátnak (ingyen). Érdemes lenne érdeklődni, hogy a környéketeken van e erre lehetőség.
Vannak pszichoterápiás intézmények (pl. Tündérhegy, Thalassa Ház), ahol (országos bármely pontjáról fogadnak betegeket), ahol foglalkoznak személyiségzavarral. Érdemes lenne fontolóra venni, hogy nyári szünetben (megoldható-e, fontos e annyira) elmenj egy ilyen helyre.
Szerintem a nárcisztikus személyiségzavart (és az antiszociális személyiségzavart) a legnehezebb "gyógyítani". De az egyrészt azért van, mert nincs betegségtudat, másrészt a dokit is manipulálják.
"Nem szeret, nem szorong, nem tanul." És ott van a buliban az a bizonyos "szociális öngyilkosság", amikor borul a bili, és MINDENKI otthagy a fenébe.
Szóval ha erre rájöttél, látod a mintázatot, és unod már - meg akarsz változni - 2-5 év alatt megteheted.
A kezelés kb. ugyanaz mint a bordernél, de még nehezebb, mert a bordi még jobban szenved (így jobban tenni akar).
Szerintem tök mindegy hol indulsz, a Google a barátod. A lényeg az, hogy ha nem jön be, lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!