Van veny nelkul kaphato "nyugtato"?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy jo e a kategoria, bocsanat. Panikbeteg vagyok, mar kezdem "knoni", de nemsokara repulore kell ulnom, es amikor legutobb ilyen volt eleg durva panikrohamot kaptam....a kerdesem az, hogy van valami gyogyszr, ami kicsit lenyugtat elotte, amiert nem kell recptet szereznem? Hamar kene es arra mar szerintem nem lenne ido szombat hajnalig. A valaszokat elore is koszonom:)2015. jún. 18. 11:28
1/7 A kérdező kommentje:
*kinőni. Bocsanat, telefonon nehez irni, meg az ekezeteket se szereti.
2015. jún. 18. 11:31
2/7 anonim válasza:
Ezt előtted már vagy 600an megkérdezték... Ha használnátok néhányan a keresőt akkor nem kéne még 876-jára is kiírni ugyanazt a kérdést.
Egyébként a válaszom 200adjára, hogy ott van a Valerina!!! Vény nélküli, természetes anyagból van és nagyon jó nyugtató hatású.
3/7 anonim válasza:
Nincs.
Aki pánikbeteg, vegye már a fáradságot, hogy legalább házidokihoz elmegy, aki felír egy doboz frontint vagy xanaxot, ami 2 évig eláll és akkor mindig lesz nálad ilyen alkalmakra.
4/7 anonim válasza:
A Valerianatol elalszom, leesik a ernyomasom.
5/7 anonim válasza:
4.
Gondolod, olvassa így 7 év után?
7/7 anonim válasza:
Viszont amúgy más elolvashatja, aki rákeres ilyen kérdésre, és annak még segíthet. A 2-es is erről beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!