Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek is mintha minden...

Szerintetek is mintha minden meg lenne rendezve ebben a drága jó életben?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, mintha direkt sz.patna engem valami felsőbb energia. Mondják, hogy ha akarsz valamit, nem éred el, de ha elengedted, megkapod. Ez az univerzum törvénye, amit már én is észrevettem. De amire a kérdésem irányul az az, hogy ilyen "pont akkor"-ok történnek velem gyakran. Nem azért, mert csak a rossz dolgokat vezsem észe, hanem tárgyilagos meggfigyelésem azt mutatja, hogy az életben nagyobb százalékban fordított pszichológia működik, vagy nem tudom minek nevezzem. Konkrét példa:

Hajnalban sétálok haza a faluban. Az egész fő úton egy autó sem jött, de az egyik mellékutcában, pont, amikor a kereszteződéshez érek, akkor jön egy vazmeg. Ilyesmikre is gondolok, de a legőrjítőbb a következő:

Az utóbbi 7-8 évben, amióta gyakran korán kelek, néhány hét után már finoman szólva is szeretném kialudni magam, és amikor végre megteremtődik a lehetőség, mégis mindig közbejön valami. De valami elképesztően valószínűtlen dolgok. Jó, persze nem mindig, csak 95%-ban.

A szüleimmel élek még vidéken egy családi házban.

Soha nem hangoskodnak este, de pont akkor, amikor végre sikerül korán elálmosodnom, és végre kialudhatnám magam reggelre, mi történik? hopp valaki véletlen leejt egy poharat, ami összetörik, és kiveri az álmot a szememből.

Erős szívdobogással visszaébredek a zajra, és a qrv@ életbe se tudok visszaaludni, csak órák múlva.

De komolyan mindíííg vakker, egyszerűen mindig ilyenkor történik valami. Ezt már egyszerűen nem hiszem el!

Tegnap is, már végre elbóbiskoltam, és valami ki.aszott madár bújt be a cserepek alá a vihar elől, és egész éjjel mozgolódott, nem bírtam eludni. Ez mi könyörgöm?

Tényleg,m intha meg lenne rendezve ez a k.csög élet, hogy direkt sz.opasson pont akkor, amikor a leginkább nem kéne.

Amikor lesz.rom, nem akarok korán elaludni, akkor persze lehetne. 10 napig nem akarok korán aludni, nem is történik semmi, de a 11.en, amikor szeretnék, akkor egész véletlen pont akkor történik valami nem hétköznapi dolog.

És ez komolyan mondom, megfigyeltem, évek óta kivétel nélkül így megy. egyszer volt csak olyan, hogy tényleg minden rendben volt, amikor aludni akartam, talán kétszer, de többször biztosan nem.

Ez mi szerintetek? Ez....????

Ilyen mással is van? De tényleg, mintha meg lenne rendezve minden. Nem vagyok beteg, nehogy félre értsetek, nincs üldözési mániám:)

egyszerűen ezek a statisztikák, amiket megfigyeltem.

2015. jún. 10. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
próbáld minden nap kialudni magad.
2015. jún. 10. 13:09
 2/5 A kérdező kommentje:

De nem megy, mert hiába alszok keveset, mégis éjfél után tudok csak elaludni, pedig általában nem zavarna semmi.

Viszont, amikor tényleg már nagyon elfáradok, és menne korábban, akkor meg pont akkor megzavar valami.

Szóval érted? Ez mi könyörgöm? Paranormál

2015. jún. 10. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Sokan úgy látják, de én kivétel vagyok.
2015. jún. 10. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
nem minden, de egy-két bosszantó, frusztráló dolog nagyon is előre megrendezettnek tűnik
2015. jún. 10. 18:15
 5/5 anonim válasza:
Kerdezo!!!! En csak annyit tudok, hogy tok jo fej vagy, olyan szorakoztato volt ezt olvasni, cuki vagy;)))
2015. jún. 10. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!