Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin és Rubophen megtud ölni?

Frontin és Rubophen megtud ölni?

Figyelt kérdés

Tegnap este 3 szem 0.50mg frontint, és egy rubophen tablettát vettem be, ami nagyon kiütött. A frontint jól viselem, van amikor egyszerre 8 szemnek sincs semmi hatása, viszont a 3 mellé a rubophen nagyon ütött.

Mindegyikből 10-10db képeslenne arra hogy megöljön?

2015. jún. 9. 16:24
1 2
 1/12 szamo77db ***** válasza:
Miért akarsz meghalni?
2015. jún. 9. 16:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Mert jobb úgy, legyen elég ennyi.
2015. jún. 9. 16:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha valójában meg akarnál halni, akkor nem a GYK-ra tennél fel kérdést, hanem bevennél minden gyógyszert és innál rá egy üveg vodkával kevert domestost. Annyi tapasztalatom már van az életben,hogy aki meg akar halni, az (sajnos) nem hangoztatja.

Minden problémára van megoldás, de gyávának lenni sokkal könnyebb.

2015. jún. 9. 16:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Ne legyél már ennyire okos. Nem mindenáron akarok meghalni. Csak ha fájdalommentes mód van rá. Épp ezért kérdezem. Miért ne hangoztathatnám? Névtelen vagyok. Ha névvel hangoztatnám, mindjárt máslenne.
2015. jún. 9. 16:35
 5/12 anonim ***** válasza:

"Mert jobb úgy, legyen elég ennyi." A CO a legegyszerűbben előállítható színtelen szagtalan altató gáz. Hatását úgy fejti ki, hogy az agysejteket megöli, ezáltal teljes mértékben fájdalommentes.

A tabletták bevétele után lehet órákig vergődsz, kínlódsz, mire bekövetkezik valami tragédia. És abba halsz bele hogy képtelen vagy felébredni

2015. jún. 9. 19:34
 6/12 A kérdező kommentje:
A nyugtatók elaltatnak, nem szenvedek tőlük..
2015. jún. 9. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
azt te csak hiszed! förtelmes rémálmaid lehetnek mire kimúlsz. A mérgezett egérnek csak fájdalom ül a szemében, de aki gyógyszerrel alszik el, annak végtelen gyötrelem is társul mellé. Láttál már akasztott embert a valóságban? Na a gyógyszeresek szemében legalább az látszik a halál után!
2015. jún. 9. 21:09
 8/12 Tramadol ***** válasza:

10 frontint már vettem be egyszer részegen viccböl , annyira beálltam hogy csak tátogni tudtam mint a ponty.(26 óra alvás)

Utólag belegondolva vicces de nem ajánlom.

2015. jún. 12. 16:13
 9/12 anonim ***** válasza:
90%-nál több az esélye, hogy nem halnál bele. A mai gyógyszereket direkt úgy tervezték, hogy túladagolás esetén kihányd őket, mielőtt még felszívódhatnának, és nagyobb baj lenne. Szóval egy igen sz*r hányást vagy gyomorfájást, esetleg gyomor vagy végbél vérzést el tudnál velük érni talán, de halált nem valószínűleg. A gyógyszermérgezés az egyik legkevésbé hatékony öngyilkossági módszer, az élfelvágással egyetemben.
2015. jún. 12. 20:47
 10/12 A kérdező kommentje:
A fiam e-mail címe alapján leltünk rá erre a fiókra. 11.-én éjszaka öngyilkos lett. Mindenesetre köszönöm hogy megpróbáltátok lebeszélni.
2015. jún. 15. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!