Frontin és Rubophen megtud ölni?
Tegnap este 3 szem 0.50mg frontint, és egy rubophen tablettát vettem be, ami nagyon kiütött. A frontint jól viselem, van amikor egyszerre 8 szemnek sincs semmi hatása, viszont a 3 mellé a rubophen nagyon ütött.
Mindegyikből 10-10db képeslenne arra hogy megöljön?
Ha valójában meg akarnál halni, akkor nem a GYK-ra tennél fel kérdést, hanem bevennél minden gyógyszert és innál rá egy üveg vodkával kevert domestost. Annyi tapasztalatom már van az életben,hogy aki meg akar halni, az (sajnos) nem hangoztatja.
Minden problémára van megoldás, de gyávának lenni sokkal könnyebb.
"Mert jobb úgy, legyen elég ennyi." A CO a legegyszerűbben előállítható színtelen szagtalan altató gáz. Hatását úgy fejti ki, hogy az agysejteket megöli, ezáltal teljes mértékben fájdalommentes.
A tabletták bevétele után lehet órákig vergődsz, kínlódsz, mire bekövetkezik valami tragédia. És abba halsz bele hogy képtelen vagy felébredni
10 frontint már vettem be egyszer részegen viccböl , annyira beálltam hogy csak tátogni tudtam mint a ponty.(26 óra alvás)
Utólag belegondolva vicces de nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!