Szedi valaki ezt a Scippát?
Figyelt kérdés
Pánikzavart állapított meg a pszichiáter és azt mondta, hogy a napi 2x1 frontint(0,25) szedjem továbbra is és még felírta ezt a Scippát is.5 napig 5mg-ost utána a 10mg-ost a kontrollig ami két hét múlva lesz.Na én meg azt olvastam, hogy felerősíti a tüneteket az elején.Nekem ez nem hiányzik már a nyugtatót se veszem be szívesen így is van hogy csak egyet veszek be egy nap.Viszont ezek a rohamok is szörnyűek ha vannak.Nem tudom mit tegyek.Tényleg segíteni fog végül,hogy elfelejtsem ezt az egészet?Vagy most mit tegyek?Hogy tudnám leküzdeni?Esetleg tényleg jó eljárás ez csak végig kell csinálnom? Köszi!2015. jún. 5. 13:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!