Hol tudnék xanax-ot venni vény nélkül?
A 3-asét fogadd meg, ha infarktust, vagy agyvérzést akarsz kapni, ez az orrba-szájba ajánlott citromfű úgy viszi fel a vérnyomást, hogy meggebedsz. Az orbáncfű, meg a macskagyökér nem tudom, de valószínű hasonló, az édesgyökér és a lándzsás útifű, gyulladáscsökkentők szintén, kiváló, ha el akarsz vérezni.
Homeopátiás szerek kiválók pénzkidobásra, ha placebot akarsz szedni, hatása meg semmi. Akkor már hatásosabb, ha valami relax zenét letöltesz a youtube-ról és azt hallgatod elalvás közben, egy ideig működik, később nem.
De, ha bírja a gyomrod: kerítésszaggató, előbb kiüt, később egész éjjel hugyozni jársz majd, ha sokat iszol.
Másnap meg jön a macskajaj, ha nem minőségit, hanem pancsoltat vettél. Éhgyomorra, meg a gyomorvérzés.
Egyébként halkra bekapcsolod az M1-et, képet kikapcsolod
(ha nem ócska készüléket vettél), ledöglesz és hallgatod, hogy jönnek a migránsok, nekem többször sikerült elaludnom alatta.
Mekkora ostobaságokat tudtok összehordani! A Xanax nem öli ki az érzelmeket. Sem a jót sem a rosszat. A libidó is működik vele. Való igaz, a problémát nem oldja meg. De akkor fájdalomcsillapítót se vegyél be, az sem oldja meg. Viszont a Xanax segít túlélni nehéz napokat. Ami megöli az érzelmeket, az az antidepresszáns. Na az durván kinyír minden érzelmet. Főleg a libidót.
...és az valóban hajlamosít az öngyilkosságra. Tapasztalat. Egyébként neten lehet találni beszerzési helyeket. Nem tudom megbízhatók e , sosem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!