Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kamaszok! Vannak köztetek...

Kamaszok! Vannak köztetek depressziós? Ha igen, akkor szerinted miért alakult ki?

Figyelt kérdés

2015. máj. 22. 11:41
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én vagyok depressziós, de volt egy olyan időszak, amikor majdnem az lettem.

A barátnőmet megutálta a másik 4 barátnőm, én melléálltam, a többiek lassan eltávolodtak tőlem. Aki mellé álltam, pedig valahogy nem volt hozzámillő. Tudtam, hogy hogyha bajom lenne, vagy ilyesmi, tuti mellém állna.

Úgy hívták hogy Kamilla. Úgy éreztem, hogy kettő énje van: Egy együttérző, kedves, segítőkész, és egy erőszakos, bántalmazó és pofátlan. És apukám is folyton piszkált.

Egy idejig este mindig könnyeztem, és nagyon sokáig ültem egyhelyben szinte mozdulatlanul egyhelyre bámulva a kutyám mellett, és simogattam.

Végül nem változtak a dolgok, de szünet lett, és most mindent kipihenek. Meg egy másik barátnőm a másik osztályból szokott átjárni, akivel oviban legjobb barátnők voltunk.

2015. júl. 5. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!