Lehet a párom skizofrén vagy mentálisan beteg?
Figyelt kérdés
A barátnőmről van szó. A menstruációja előtti 2-3 nap katasztrófa, olyan mintha megszállná az ördög. Mindenen kiakad, ideges. Azon csapta ki a hisztit legutóbb, hogy egy poharat a mosogatóban hagytam éjszakára,amikor ő már aludt, pedig százszor megkért rá hogy ne hagyjak benne semmit, mert neki kell aztán súrolnia. De könyörgöm egyetlen poharat hagytam ott, amiben zöld tea volt, hagyott egy kis kör alakú foltot, amit nem hiszem hogy olyan sokáig súrolni kellett. Ő meg ordibált mérgében. Én nem tudom mi ez nála, mert ilyenkor alapjáraton is feszült, nem csak ha történik valami. Érdekes amikor megjön neki, onnantól akár a fején is lehet táncolni, nyugodt, nevet mindenen, nem sértődik meg semmin. Mintha teljesen más ember lenne. Ez lehet valamilyen személyiségzavar, hogy egyszer ilyen, azon a három napon meg teljesen más személyiség? Tanácstalan vagyok, ugyanis ő az első olyan nő, akivel együtt élek, eddig csak rövidebb, alkalmi kapcsolataim voltak, szüleim elváltak 3 éves koromban, így édesapám nevelt fel. Gondoltam már, hogy leülök vele negbeszélni illetve megkérdezni tőle, de valahogy mégsem érzem helyénvalónak hogy a barátnőm mentális egészségét firtassuk apámmal a háta mögött.2015. máj. 9. 10:57
11/11 anonim válasza:
Gondolom rátesz egy lapáttal, hogy még dolgoznia is kell. De igen, ez ilyen is tud lenni, én mondjuk menstruáció alatt vagyok morcos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!