Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez a csúcshatás 2? Vagy...

Ez a csúcshatás 2? Vagy valami más?

Figyelt kérdés

Aki látta a filmet tudja mire gondolok. A doktornőm adja ezeket a gyógyszereket: Frontin, Scippa, Abilify

Amire adja: Pánikbetegség, szociális fóbia

Amit érzek: Reggel lassú vagyok mint egy csiga, de este tombolok(jó értelemben,feldobott vagyok), felvagyok pörögve, gyors egy picivel a gondolkodásom, egész este bulizni tudnék, jó ötleteim támadnak mint kimenni a friss levegőre és hogy hogyan szerezhetnék pénzt stb. A személyiségem is más egy nagyon kicsivel mint régen, most tudok nevetni. Ezzek a gyógyszerek lennének egyűtt az a hatás mint a csúcshatásban?

Esküszöm nem viccből írtam ezt le, komoly válaszokat várok. 19 éves vagyok és fiú.

2015. máj. 5. 12:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Figyelj, most komolyan. A pánikbetegség, szociális fóbia pszichés dolog, te magad generálod őket. Könnyű felcímkézni őket mint "betegség", mintha semmit nem tehetnél ellene, a természet csapása. Hát ezek a dolgok pont, hogy nem azok. Szokták mondani, hogy milyen gáz, ha az ember a drogokba menekül a gondjai elől. Hát te most szó szerint ezt csinálod. Attól, még, hogy legálisak és az orvos írta fel őket, még ugyanúgy drogok. Ha ez így neked rendben van, akkor rendben van, de azért nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy mit csinálsz.
2015. máj. 8. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:
18%
Na ezért mondom hogy noob vagy, de úgy látszik hogy nem fogod fel...
2015. máj. 8. 22:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen,mert a frontin letompít és mikor kimegy persze,hogy gyorsabbnak és feldobottabbnak érzed magad, nem mondták el milyen hatása van ezeknek?
2021. jan. 22. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!