Hogyan lehet motivációt szerezni?
Volt egy időszakom, amikor semmi nem érdekelt. Kb. 19 éves voltam. A nagy Ő szakított velem, a suli nem érdekelt, a családom szétszakadt már rég, barátok elpártoltak mellőlem, semmi sem volt jó, pedig rengeteg lehetőség adott volt. Egy ideig sodródtam. Nem döntöttem. Mentem amerre a szél fújt. Utána rádöbbentem, hogy ez nekem mennyire rossz.. Hogy régen tele voltam ambícióval, karrier és sikerorientált voltam, egyetemre akartam menni, stb. Aztán csak azon kaptam magam, hogy ülök a sötét szobámban és Müller Péter könyveket olvasok, amik még jobban lehúznak. Ezt befejeztem! Tulajdonképpen ezt magadnak kell felismerned, hogy mikor lesz ebből eleged. Nekem nem volt elég jó a szürke, a hétköznapi. Mentem és csináltam és nyomtam és folytattam.
Menj emberek közé, keress magadnak hobbit, ne másoknak felelj meg, hanem magadnak!
Hidd el szuperül fogod magad érezni! Lesz hogy feladod, lesz hogy kemény lesz és legszivesebben visszafeküdnél, de menni kell és csinálni!
Nézd meg a titok c. filmet vagy olvasd el a könyvet! ÍNekem az sok erőt adott, bár szerelmi bánatra nem igazán jó! Készíts magadnak egy "Kívánságfalat!" tégy rá mindent amit az életben el akarsz érni. Bármit. Nem kell hogy mások is lássák, de csináld meg! Jobb kedved lesz tőle! Fel a fejjel! :) Találd meg a számításaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!