Mit csináljak ha nem tetszik a szőrös testem?
Férfiként !
A nyugat világ testkultúrája meg még rá is erősít.
Nem tudom elképzelni, hogy van nő akinek tetszene egy szőrös has. A többiről nem is beszélve.
Elfogadni lehet, hogy el tudják,de, hogy vonzónak találják.
Én sem szeretem magamon.Undorító, hogy szőr van a lábfejemtől a seggemen át a karomig.
A hátam még nem az.
Nem gyantáztathatom magam folyamatosan tetőtől talpig.
Pénzem sincs rá :-(
Semmit ne csináljál vele, a szőrös férfitest vonzó.
Volt full szőrös barátom és vonzónak találtam. A hasán bundaszerű szőr volt. Bele lehetett túrni, vharrr...
Majd elmúlik ez a csupaszság őrület is. A csupasz punci már nem is menő.
Ez olyan mint a trapézgatya, időnként felbukkan aztán megint eltűnik.
29/N
nem trapézgatya, de azért látod, hogy nem mindenki ízlése torzul a divatvilág nyomására
még mindig a szőrös pasik jönnek be nálam (első)
Kedves kérdező!
21 éves nő vagyok, Párom is fekete fényes férfias szőrzettel van megáldva, és én mindennél jobban imádom.
Számomra valahol az is elképzelhetetlen, hogy a Férfin, aki mellettem van, kevesebb szőr legyen, mint rajtam. Mit birizgálnék, mikor a mellkasát simogatom?! :)
Szóval csak az előttem szóló/k-hoz tudok társulni: Fogadd el magad, mert így vagy jó és legfőképp férfias! :)
26 N vagyok
ki nem állhatom a a meztelen csigát olyan mintha egy kis fiúval járnék
igen is férfias a szőrös mellkas van neki egy bája úgymond
ami egyedül zavar a nagy fanszőrzet na azt jó karban tartani és a nagyon hosszú bajszot szakállt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!