Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet elfelejteni valakit?

Hogy lehet elfelejteni valakit?

Figyelt kérdés

4 eve tart a dolog. Hiaba probalom elfelejteni, nem tudom. Viszont az utobbi idoben szinte soha nem latom. Facebookjat megszuntette, a telefonszamat megszereztem valakitol, viszont elvesztettem, es mar nincs kitol megszerezzem.

Szemelyesen utoljara decemberben lattam. Gondoltam el tudom majd felejteni, ha nem latom, de nem megy, folyamatosan azon jar a eszem, hogy mi lehet vele, vajon mit csinal.

Ha meglatok valami balesetet az interneten, es olyan vagy ahhoz hasonlo auto van a kepen, mint az ove, rogton arra gondolok, hogy csak nem vele tortent valami.

Mar ott tartok, hogy nem talalom ertelmet az eletemnek, folyamatosan el vagyok keseredve, a siras kerulget.

22L

2015. ápr. 26. 16:43
 1/2 Juliusz48 ***** válasza:
Sajnos a felejtés nem kierőszakolható dolog. Ha majd találsz egy másik személyt aki legalább ennyire érdekel elhalványulhat az emléke. Addig viszont nem érdemes saját magad sajnálatával foglalkozni, mert van értelmesebb dolog is a világon. Próbáld magad elfoglalni , és légy nyitott a környezeteddel, mert ott van esélye valakit találni, aki miatt elfelejted, a filmfőhősöd utáni felfokozott vágyaidat.
2015. ápr. 29. 19:00
 2/2 Jocika Szabó válasza:

1:még mindig szereted az illetőt

2:ha tényleg így van ahogy te most leírtad akkor őt már nem fogod kiverni a fejedből.

2015. máj. 18. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!