Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik ha 10 napi szedés...

Mi történik ha 10 napi szedés után abbahagyom a cipralex szedését?

Figyelt kérdés

1 éve járok pszichologushoz, aztán egyik este nagyon bepánikoltam, mert eszembe jutott az öngyilkosság. Persze nem tudnám megtenni, de annyira megijesztett a gondolat hogy elkezdtem szedni a gyogyszert.

Viszont most azt erzem hogy mégsem ez a megoldás. Át kell élnem a fájdalmaimat... lehet h baj lesz ha 1ik naprol a masikra lerakom a tabit?

2015. ápr. 21. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, az első 2-3 hétben nem igazán éreztem én sem a hatását, csak utána. De igazából tényleg csak annyi, hogy kevésbé éreztem azt az állandó szorongást. Tehát nem lettem kába, vagy feldobott, vagy teljesen más ember.
2015. ápr. 21. 15:00
 12/15 anonim ***** válasza:
A 2-esre mondjuk ráférne, de legalább egy nyugtató.
2015. ápr. 21. 20:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Szedd a gyógyszered, és járj az orvosodhoz, ne nyekeregj. Ha visszaesel az még rosszabb lesz.
2015. ápr. 22. 08:41
 14/15 A kérdező kommentje:

Tolom tovabb!! Szedem a gyogyszert es heti 2 pszichologus terapia. meditacio. beszelgetes....

Most nagyon jol vagyok es boldog. Köszönöm ezeket a pillanatokat.

2015. ápr. 22. 16:37
 15/15 anonim ***** válasza:
2-es te ecsmàny vagy.Remélem mihamarabb beteg leszel te is.
2015. máj. 2. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!