Van itt olyan, aki nem tinikorában lett anorexiás, hanem később?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 11:09
1/3 anonim válasza:
Én anorexiás vagyok. Nálam 16 éves korban kezdődött és pár hét alatt 10 kilót fogytam. Önhánytattam magam, hashajtók, vízhajtók használata extrém mértékben. Teljes étemegvonás, koplalás és önkínzás jellemzett. Már két éve gyógyszeres és pszichoterápiás kezelés alatt állok az állapotom nagyon lassan javul és néha visszaesek. Iszonyatos lelki erőre van szükségem hogy normálisan étkezzek és ne törjek össze.
Az anorexia súlyos és életveszélyes betegség amit csak az érthet meg aki benne van, kívülálló számára csak egy mazohista őrült az evészavaros de aki ezt átéli az fel sem fogja mit művel a testével. Szerintem ez lassú öngyilkosság aminek az okát még az ezt kutatók és pszichiáterek is találgatják. :((
2/3 anonim válasza:
Nalam 18 evesen kezdodott. Most 28 vagyok.
3/3 anonim válasza:
Nálam 22 évesen kezdődött, és még mindig tart, 28 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!