Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy hipochonder mennyire...

Egy hipochonder mennyire élethű tüneteket tud produkálni? Lehetnek olyan tünetei olyan betegségekre utalva amiről eddig nem is nagyon tudott?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy a tünteteim tényleg valósak-e, vagy hipochonder vagyok. Minden nap van valami probllémám a egészségemmel, vagy ez fáj, vagy az, ez a baj, az a baj, nyilván olyankor kinyomozom hogy minek a tünete lehet. Ezek alaján nyilván több fajta rákom is van, meg mindenféle egyéb betegségem.

Igaziból ez akkor kezdődhetett mikor kiderült, hogy cukros vagyok, azóta egyszerűen keresem magamnak a bajt.

2015. ápr. 18. 09:37
 1/1 csárt máté válasza:
58%
"Keresem magamnak a bajt", ebben a pár szóban rejlik a megoldás. Ne tedd! Ahogy az ember gyógyítani is tudja magát az önszuggesztió segítségével, úgy meg is tudja magát betegíteni, jobb esetben csak tüneteket produkálni. Nekem is volt ilyen periódus az életemben. El kellett mennem orvoshoz, hogy kivizsgáljon. Keresték a bajt, de nam találta egyik szakorvos sem. Az urológusnak eszébe jutott, hogy továbbküld az ideggyógyászatra. Az ottani doki szintén megvizsgált és felírt egy nagyon enyhe antidepresszánst. Ahogy elkezdtem szedni, elmúlt minden. Egyértelműen csak bedumáltam magamnak a nagyon is valósnak érzett tüneteket. Élj egészségesen és koncentrálj arra. Amikor eszel, gondold azt, hogy jót tesz, ha sportolsz, gondold azt, hogy erősít, egészségessé tesz. Akkor ezek a gondolatok fognak valósággá válni.
2015. ápr. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!