Róbert dávid kérdése:
Mennyi idő amíg az antipszichotikum kiürül a szervezetből?
Figyelt kérdés
1 napig szedtem egy abilify nevü gyógyszert ma reggel már be se szedtem mellékhatások miatt arra lennék kiváncsi hogy mikor ürül ki a szervezetből, mert szedek másik gyógyszereket is nem akarok többet bevenni2015. ápr. 10. 13:32
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy olyan sokáig tartana. Maga a gyógyszer a vérből másnapra kiürül. Legalábbis egy erősebb nyugtató biztosan
Ha csak egy napig szedted akkor függőség sem alakulhatott még ki. Ha tegnap vetted be akkor ma lehet másikat szerintem.
2/2 anonim válasza:
1 nap nagyon kevés idő egy ilyen szernél. Hagyni kell időt hogy kifejtse a hatását, ami általában 2-3 hét de néha egy hónap is lehet. Addig valóban rossz, de utána helyre állnak a dolgok. Tapasztalatból beszélek, vagy 8 féle antipszichotikus szert szedtem már életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!