Egyedül vagyok itthon. Nagyon rossz. Mit csináljak?
Pánikbeteg vagyok és folyamatos szorongással küszködök. A hányástól van fóbiám, rettenetesen félek tőle. Tegnap este óta valami nagyon nem jó. Meg is fog jönni, a hasam is görcsöl, szédültem is tegnap. Lényeg, hogy sikerült rendesen bepánikoltatnom magam. A szüleimnek már elegük volt abból, hogy éjszaka nem alszok. De nem azért, mert nem akarok, hanem ezek miatt sose tudok. Mondták, hogy ilyenkor szóljak. Átmentem hozzájuk, de leordították a fejem, hogy fejezzem be és menjek aludni. Három körül nagy nehezen sikerült elaludnom, reggel mikor felkeltem semmi bajom nem volt, addig míg eszembe nem jutott a tegnap este. Öklendezés érzés jött rám, a gyomrom korgott és égett. Sikerült megennem egy pirítóst, de az öklendezés érzés nem akart elmúlni. Aztán nagy nehezen jobb lett. Most pedig elment anya itthonról, lassan apa is indul, de begörcsölt megint a hasam, kicsit hasmenésem is van és csak attól rettegek, hogy nehogy hányjak. Annyira félek a hányástól. Ha a reggeli pirítós jól esett akkor nem lehetek beteg ugye? Annyira rossz. Nem bírom ezt tovább. Valaki esetleg beszélgetne itt velem? Vagy mit csináljak? Megint óriási gombóc van a torkomban és öklendezés érzésem van. De furcsa, mert emellett meg étvágyam is van (úgy ahogy, de a pirítós tök jól esett, csak nem merek többet enni). Csak annyira rossz mégis, mert teljesen bepörgettem magam, hogy tuti vírus és mindig ezt csinálom, de most azt érzem, hogy tényleg:( Nem bírom ezt tovább és olyan rossz, hogy apa is mindjárt elmegy, egyedül így itthon….Járok pszichológushoz, voltam pszichiáternél is, de gyógyszerem nincs és semmi nyugtató nincs itthon
16/L
Már én is úgy érzem, hogy kissé megbolondultam ettől:)
Feküdtem pszichiátrián, de hát nem sokat használt úgy néz ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!