Szociális fóbiával rokantottak már le valakit? Vagy egyáltalán végeznek rokatsági vizsgálatot ilyen betegséggel?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 20:03
1/4 anonim válasza:
Nem munkaképtelenséget okozó betegség.
2/4 anonim válasza:
Sajnos nem hiszem. Anyukám pszichiátriai eset, súlyos paranoid és egyéb képzelgésekkel (régen teljesen normális volt), és őt is csak úgy százalékolták le 45 éves korában hogy egy gyerekkori barátnője orvos, és ő segített ebben. Pedig nyilvánvaló volt hogy dolgozni már nem tud, főleg hogy pedagógus volt... Munkahelyén is nagyon rendesek voltak, ők is segítettek, nem kirúgták, hanem megvárták a leszázalékolást.
Egyébként én meg szoc.fóbiás vagyok szerintem, kisebb mértékben, de megpróbálok a Gyes után olyan helyre elhelyezkedni, ahol nem sok ember van körülöttem. Azelőtt nagyon sok munkatársam volt és nem tudtam köztük jól érezni magamat. Szóval nem hiszem hogy foglalkoznak ilyen "betegségekkel" :(
Bocs hogy ilyen hosszú voltam :)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, főleg a másodikat.remélem sikerül találnod "neked"való munkahelyet
2010. febr. 16. 17:24
4/4 anonim válasza:
Én abban reménykedem hogy ha a pszichológus végzett velem akkor hivatalosan is elnézőbbek lesznek velem a suliban a tanárok... az oszttársaimat is utálom( ez az ő hibájuk) de ez nem érdekel, ha túlságosan felidegesítenek csak ők járnak rosszul... cigányuralom volt az általánossulimban, megtanultam hogy kell jól verekedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!