Már rettenetesen elegem van abból, hogy átnéznek rajtam. Mit tegyek?
16 éves lány vagyok. A bajom a következô: nem vagyok egy túl nôies lány, ami az öltözködésemen is meglátszik, ezért az osztályban lévô barátaim - mind plázacica - napi szinten megjegyzik nekem. Mindig megkapom, hogy ha rövid hajam lenne akkor fiúnak néznének. Nem rendelkezem hatalmas tejcsárdákkal, nem vagyok egy formás lány. Szemüveges is vagyok, általában feketében járok, bő pólókban, tornacipőben, csőnadrágban és mindenféle kiegészítő nélkül. Teljesen jól éreztem magamat a bőrömben IDÁIG. Hozzájuk még a fiúk is oda mennek, beszélgetnek velük - rajtam pedig mindenki átnéz.
Mit tehetnék, hogy ne érezzem maganat egy rakás szarkupacnak mellettük?
#1 erre sajnos nem tudok választ adni.
Csak egyszerûen szarul érzem magamat ha velük vagyok, és annyira semminek érzem magamat.
Elhiszem, hogy egy osztályközösségben nem feltétlen lel az ember lelki társakra, de szerintem azért színesebbnek kéne lenni a felhozatalnak, mint a plázacicák és az őket körülugráló fiúk. Eleve meglep, hogy miért olyan külcsín orientált csajokkal veszed magad körül, akik napi szinten megjegyzik, hogy szarul nézel ki? Én szerintem egy pillanatig nem tudtam volna jól érezni magam a bőrömben ilyen emberek között, nem csak akkor mikor a felbukkannak a p*navadász fiúkák és semmibe vesznek.
Szerintem az egyetlen megoldás - amennyiben téged hidegen hagy ez a plázacica vonal (ehhez nem is kell feltétlen jó alakúnak lenni, elég ha önbizalmad van) - ha társaságot váltasz.
Sajnos az osztályomban sokkal több fiú van (15 fiú, 6 lány) ezért nem igazán tudom az iskolában megválogatni a társaságomat, még màs osztályokból sem, mert nem vagyok az a típus aki oda megy akárkihez és barátkozik. Mellesleg sajnos de, csakis plázacicák vannak az osztályomban.
Srácok közül nincs szimpatikus? Lehet, hogy köztük is van értelmesebb, szélesebb érdeklődési körrel rendelkező, aki örül egy lány havernak.
Mindenesetre valahogy mégis fel kell kéne szívnod magad, hogy te egy egyéniség vagy, míg ők csak a divatot majmolják. Ha érzik rajtad, hogy nem tud elnyomni a többség (plusz te is afelé orientálódsz, aki megérdemli, jó fej), akkor nem fognak átnézni rajtad.
Értem, köszönöm a válaszokat!
Nem is gondoltam arra, hogy úgy fogjam fel, hogy egyéni vagyok és nem majmolom a divatot. Ha erre gondolok máris jobb a véleményem saját magamról.
Na, örülök.:)
Egyébként nekem mindig is szimpatikusabbak voltak az egyszerűbben öltöző emberek, lévén azt feltételezem, hogy a gondolatai, érdeklődése is sokkal mélyebb egy olyan embernek, akinek nem veszi el az energiája nagy részét, hogy mit vegyen fel, milyen kiegészítővel, mit fog szólni hozzá az xy?! (Persze nem azt mondom, mindenki foglalkozzon annyit a külsejével amennyi jól esik, de azért a másikat becsmérelni, hogy miért nem olyan mint ő.. azért az már tagadhatatlanul felszínes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!