Ufóktól félni 22 évesen, nprmális dolog?
Te meg a helyes írástól félsz, mi, azért kerülöd...
Természetesen nem normális.
Beszéltél vele erről az egészről, vagy csak ide kiírtad, és arra vársz, hogy valaki majd megmondja a tutit, hm?
bocsia helyes irásért mobilról vagyok,
kérleka kérdésre válaszoljatok ,vissza maradhatott a fejlődésbe valamilyen szinten
"bocsia helyes irásért mobilról vagyok,"
Ahhha. Mondd csak, milyen telefonod van, amin egymás mellett van a J és az LY billentyű? Ennyi a hülye szabadkozásról.
Kérdeztem, de nem válaszoltál. Beszéltél vele erről?
Nem maradt vissza a fejlődésben, de lehet, hogy vmi trauma érte, nem lehet ezt így megmondani.
Függő? Rá kéne beszélni egy pszichológusra.
sok rossz dolog történt vele mondhatni trauatikus srác,
ez az ufo mánia egy új dolog nála nem régóta foglalkozik vele
Nagyon sok embernél az UFO-tól való félelem egy korábbi elrablás emlékéből táplálkozik. Érdemes erre odafigyelni!
Továbbá nyugtasd meg az öcsédet, hogy az ufok ha akarják, nappal is elviszik.
UFO elrablásból, amikor elvitték őt az űrhajtóra, vizsgálgatni. Ilyenkor törlik az emlékeket, hogy ne okozzon később traumot, de sajnos nem mindíg tökéletesen
Ezért pl. meta állapotban vagy hipnózisban kiválóan rekonstruálhatók ezek az élmények, sőt akár okozhatnak megmagyarázhatatlan szorongást is.
Érdemes rágooglezni a témára, mert bizony van valóságalapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!