Mit gondoltok a helex sr retard tablettáról?
Figyelt kérdés
Ma kaptam ezt a gyógyszert a szorongásomra. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerról?
Mennyire erős stb..
2015. márc. 3. 18:22
12/13 anonim válasza:
#5, mert most nem mind1, hogy az egyikben mi a tököm a "ragasztó", vagy a töltelék, vagy a színezék nem? Az, hogy az egyik retard, a másik esetleg nem, az nyilvánvalóan okoz különbséget, de ÉN HATÓANYAGRÓL beszéltem testvérem, HATÓ érted, ez a lényegi rész... Idi0ta állat, na te ne szedj ilyesmit, mert így is elég ... vagy...
13/13 anonim válasza:
Azt hiszem, minden szükségest leírtam, persze tudnám bő lére ereszteni is, de nincs szándékomban. Elég a melóhelyemen ezzel foglalkozni.
Ez a munkám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!