Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Súlyos internet és facebook...

Súlyos internet és facebook függöség! Akkár napi 12 óra nettezés egy nap, hogy szokjak le róla?

Figyelt kérdés
Szóval rájöttem nagyon nagy gond van,ha felkelek egyből nettezek telórol,és nézzem a facebook-ot! A fél órát nem nézzem meg már minden bajom van és szorongok. Akkor tegnap is 1 órakor leültem gép ellé és éjfélkor szálltam ki onnan! Már a gépen játszani se tudok mert egyből rám tör hogy addig mások facebook-on beszélgetnek! A szombában eszméletlen rumli van szinte a szabadidőm hatalmas részét a nett előtt töltöm. Tényleg muszáj lenne ezen változtatni, sajnos a depresszióm és a szorongásom a facebook csak felerősíti. Szeretnék lemenni napi 1-2 órára. Most megyek kutyát sétáltatni próbálok minden megtenni hogy vissza térjek a valóságba.

#menekülés #sulyos függöség
2015. márc. 1. 13:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Volt egy lány akivel több volt mint barátság de kevesebb mint kapcsolat és folyton este rám tört a szorongás hogyha nem leszek fent vele face-n lemaradok róla! :(
2015. márc. 1. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Kapcsold ki a netet, nem lesz tőle semmi bajod.
2015. márc. 1. 13:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó kikapcsolom a Wifit telefonon. a Wifi routert kezdem ezzel.
2015. márc. 1. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Ha dolgoznál, iskolába járnál, önkéntes munkát végeznél, sportolnál, hobbid lenne, nem lenne ilyen mocsok sok időd. El kéne foglalni magad.
2015. márc. 1. 17:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Tüdőgyulladásom van és itthon kell pihennem! De ma voltam haveromnál. Márciusba lesz munkám, most hogy beteg vagyok futni se tudok :S
2015. márc. 1. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Ha beteg vagy akkor meg mi mást tudnál csinálni? Olvass könyvet. A függőség nem itt kezdődik, te csak nem tudod mással lekötni magad.
2015. márc. 2. 10:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem az a gond nem járok nagyon emberek közzé, nincs páram se és kezdek becsavarodni :( én társasági ember vagyok.
2015. márc. 2. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!