Vannak itt esetleg pszichológus hallgatók, akik beszélgetnének velem a problémáimról?
Egyrészt nem azt írtam,hogy megoldani,hanem beszélgetni a problémákról.Úgy látom,szövegértési gondjaid vannak...
Másrészt meg,igen,ha én annak tanulnék,akkor gyakorlásként,vagy,hogy minél jobb szakemberré váljak,gondoltam,hogy ez valakinek egy lehetőség lehet.Meg persze nekem is,nem tagadom.
Az nem gyakorlás, ha valakinek a problémáját elolvassák és tanácsokat adnak. Esettanulmányokkal találkoznak bőven a képzés során.
Attól, hogy valaki pszichológiát tanul, még messze nincs feljogosítva a páciensekkel való foglalkozásra. Az öt éves alapképzés során ideáig nem is lehet eljutni.
Konkrét esetekkel terapeuták foglalkoznak. Náluk azonban alapvetés, hogy kizárólag személyes kapcsolatban dolgozzanak a pácienssel, mert a terápia csak így működik.
Aki itt és így akar gyakorolni, annak nincs túl sok köze a szakmához... csak rossz tanácsokat kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!