Hogy lehetek én is "ideges" ember, aki gyorsan felidegeli magát?
Tudom, hogy a kérdés hülyén hangzik, de ez komoly kérdés. Túl nyugodt vagyok, engem igen nehéz ordításra bírni, viszont én néha úgy érzem, hogy idegességemben szeretnék ráordítani pl. arra, aki kötöszködik velem.Mivel suliban úgy tudnék kiállni magam mellett, ha gyorsan fel tudnám idegelni magamat, (pl. hogy ordítsak.) ezért szeretném kérdezni. Annak is örülnék, ha legalább rövid időre, de lenne rá megoldás.
Valaki adna rá egy komoly választ? Az ilyen lebeszélések, mint pl.: ne legyél ideges! stb.-t mellőzzétek légyszi.
Hát nálam úgy van, hogy ha valaki nagyon felbosszant, akkor rá üvöltök, hogy hagyja már abba (persze nem a legszebb szavakkal :D), és ha azután sem, akkor van már nálam az a szint, hogy üssek is. Szóval én nem tudok megütni addig senkit, ameddig az üvöltés szintre el nem jutottam.:D Furán hangzik, de így van tényleg.:D Ezért gondoltam azt, hogy ha az üvöltés szintre eljutok, akkor minden megvan.:D
.
.
Próbáltam a Rage Game (idegölő játék)-et is, pl. unfair mario, stb. de nem tudom felbosszantani magam..:D Pedig jó lenne egyszer idegesen menni reggel a suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!