Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normalis ha szoktam magamba...

Normalis ha szoktam magamba beszelni?

Figyelt kérdés
Igazabol igy a gondolataim szoktam kimondani magamba, de csak ha egyedul vagyok, sot nem is mindig hangosan csak ugy lejatszodik a fejembe. Meg ha valakinek el szeretnek mondani valamit, de valamilyen okbol kifolyolag nem lehet, akkor elmondom hangosan mintha ott lenne. De ezt kizarolag csak ha egyedul vagyok viszont eleg betegesnek tunne ha valaki latna. Szoval ez mennyire normalis?
2015. jan. 30. 01:38
 1/6 anonim ***** válasza:
És jól megértitek egymást? :)
2015. jan. 30. 01:57
 2/6 anonim válasza:
teljesen. Ki értene meg jobban sajàt magadnàl? :D
2015. jan. 30. 02:51
 3/6 Argloss ***** válasza:

Teljesen normális.

Néha én is beszélek magamban, de néhány hónapja úgy összevesztünk, hogy azóta teljesen elromlott minden. Mostanában már csak a hangokkal beszélek. Ők megértenek engem. Bár néha kicsit túlzásba esnek és arra kérnek, hogy áldozzak bárányokat a sátánnak. Nem igazán értem minek kellene gyapjú a pokolba. Mármint ott meleg van, nem?

2015. jan. 30. 02:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Hozzatennem, hogy nem valaszolnak semmilyen hangok:D
2015. jan. 30. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Amig ezt kontrollálni tudod, nincs benne semmi beteges, semmi természetellenes. Ha esetleg lebuknál vele, akkor is csak legfeljebb viccesnek találná bárki feltéve, ha van egy kis sütnivalója
2015. jan. 30. 16:44
 6/6 anonim válasza:
Én is ezt szoktam csinálni... szóval remélem normális :)
2015. jan. 30. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!