Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kellene tennem? Valaki...

Mit kellene tennem? Valaki segítsen.

Figyelt kérdés

Eddig nem zavart,de most már egyre inkább rosszul érzem magam hogy nincs párkapcsolatom..az osztályból a két legjobb barátom egy pár és folyton látom hogy ők milyen boldogok meg minden és egyre többször gondolok arra hogy én nem tetszem senkinek. De ha fiúval kell beszélnem akkor teljesen berezelek,nem tudom mit mondjak...(ez annyira ciki). Önbizalmam az nincs..egyszerűen kezdem egyre jobban utálni magam azért aki vagyok. Egyszer ez egyik osztálytársam is beszólt ami nagyon rosszul esett. Már semmiben nem látom a jót,kerülöm a társaságot.Nem tudok már az emberek szemébe se nézni.Gyakran vagyok rosszkedvű is sokszor úgy hogy én se tudom,hogy mi bajom van. És ha kérdezik hogy mi bajom van,nem mondom el nekik mert úgy vagyok vele hogy igazából nem is érdekli őket. Anyummal se beszélem meg a gondjaimat..senkivel.

Vágtam is magam...Szerintetek mit tegyek? Kérlek normálisan válaszoljatok.

15/l <--igen lehet jönni hogy ilyen fiatalon mit siránkozok de ez van..:/

2015. jan. 28. 23:35
 1/3 anonim válasza:

15 eves vagy es teljesen termeszetes, hogy utalod a vilagot, kerulod a tarsasagot es nem beszeled meg ezt senkivel. Most ez tudom hulyen hangzik, de be kell venned a leszarom magamat tablettat is kulonben meg par evig szivni fogsz a sajat kitorni vagyo belso ened miatt.

Szerintem nehez dolgod van. fogalmad sincsen hogyan, de mar kezdenel magaddal valamit. Most neked barat kell, mert meg akarod tapasztalni.

Anyudat nem ismerem, de o is volt 15eves es kb pont igy elte meg o is. Lehet alkalmas alany lenne kideriteni mit is tett.

A mai divat meg tudom hogy az, hogy a kis felenken pillogo fiukakat az eros es hatarozott csaj szedi fel, de jobb esetben - illetve majd par ev mulva - ez pont forditva mukodik.

Addig legyel rocker,rapper, vizigot vagy banom is en :) keresd meg a tarsasagod. Tanulj, marhulj, utazz es ki se fogsz latszani a fuikbol.

2015. jan. 29. 04:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez a fiús dolog, hogy még nincs párom stb.. nem igazán lényeges.

Ha most boldognak látod a barátaidat, párkapcsolatban, majd nézd meg őket egy-két év múlva...

De vegyél erőd magadon szerintem és valakivel beszéljél a benső érzéseidről, gondolataidról. Nem csak azért, hogy megértsenek, hanem így fogsz te is megkönnyebbülni.

Az anyukádra tippelek, próbálj megfelelő időt keresni, amikor képes rád figyelni.

2015. jan. 29. 19:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Sose figyel rám. Ha éppen nem munkában van akkor alszik mert fáradt,vagy éppen takarít/főz stb stb.. Ha figyelne rám akkor már rég észre vette volna a 2-3 hónapos vágást a karomon..
2015. jan. 31. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!