Gondolkodástól megfájdul a fejem? Többi lent
25 éves vagyok és ha megbróbálok 3jegyü számokat összeadni fejben szinte belefájdul a fejem mintha egy óriási fogóval lassan szoritanák őssze, úgy érzem h koncentrálni sem tudok úgy mint az előtt.1-2 éve figyelgetem h basszus ez nekem jobban ment, de ráfogtam a fáradtságra!!Középsuliban nem okozott gondot fejben számolás sőt mire barátnőm bepötyögte a számológéppbe én már kiszámoltam.Egyetem első két évében is úgy vettem észre h jól vág az eszem, utána jött egy 2év kihagyás amikor nem tanultam, nem igazán tágitottam az agyamat.Most pedig ujra elkezdenék tanulni és alig tudok koncentrálni, fél óra után szinte belefájdul a fejem!
Tehát lehetságes h 2év ugymond kuhagyás után igy berozsdásodott az agyam?borzasztóan rossz érzés én nem ilyen voltam, mindig is kicsit gyorsabban felfogtam a dolgokat mint az átlag, mostmeg mint aki bevan lassulva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!