Gyermekpszichológus óradíja vidéken?
Felhívtam egyet, és elég hajmeresztő díjat mondott. Lenne az elején egy konzultáció velem, utána megnézné a gyereket, mind a kettőért külön fizetnék. Aztán megállapítja, hogy egyáltalán tud-e vele foglalkozni.
Az volt a fura, hogy megkérdezte a foglalkozásomat is, és mondta, hogy az alapján szabja meg a díjat. Már bocs, de nem kéne egy általános tarifának lenni? A férjem egyértelműen megmondta, hogy nem. Én viszont azért gondolkodom rajta, mert már többet is felhívtam, és általában ilyen kicsi gyereket (4 éves) nem vállalnak.
Viszont nem szívesen fizetnék egy csomót, hogy aztán az legyen a vége, hogy bocs, de nem vállalom.
Teljesen normális hozzáállás a pszichológus részéről, hiszen csak olyan eseteket vállalhat el, ami beletartozik a kompetenciájába, ezt azonban nem tudja látatlanul megmondani. Az sem mindegy, hogy mennyire vagy együttműködő, mennyire bízol benne. Mert ha bizalmatlan vagy, azt a gyerek érzi és átveszi.
Nem tudom, mi volt a hajmeresztő díj, nekünk az első pár (ismerkedős, diagnosztizálós) alkalom 5 ezer volt alkalmanként, utána a terápia egyedileg megbeszélt áron ment, ami függ a család anyagi helyzetétől és a terápia várható hosszától (három éve 3 ezret fizettem alkalmanként, tavaly 3,5 ezret).
A saját terápiám ennél lényegesen drágább, és még így is az olcsók közé tartozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!