Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A barátommal 3éve vagyunk...

A barátommal 3éve vagyunk eggyütt de mostanába rengeteget veszekszünk mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ahogy irtam mar 3eve eggyutt vagyunk es fel eve koltoztunk ossze kb mindennap veszekszunk eleg csunyan is beszelunk egymassal van hogy neki is megyek de szeretem ot es szeretnem h helyre jojjon a kapcsolatunk mert nagyon fontos nekem azt mondja o is szeret de nem igazan erezteti velem h fontos lennek eleg fiatalok vagyunk en 18 o pedig 21 nemtudom ez mennyit szamit remelm valaki tud segiteni:/:)

2015. jan. 7. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Sürgősen olvassátok el Eric Berne "Emberi játszmák" című könyvét, valószínű, hogy kommunikációs hibákról van szó.
2015. jan. 7. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ő is szeretné megjavítani a kapcsolatotokat, elmehettek párterápiára is.
2015. jan. 7. 21:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Hat biztos nem jonne el arra ma koran reggel ossze vesztunk ugy erzem h mar nem megy ez nekem kikeszit allandoan csak a fű a lenyeg neki reggel is meg kertem jojjon elvelem orvoshoz m rosszul vagyok erre elkuldott a faszba azt aludt...nemtudom mit tegyek:((
2015. jan. 8. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!