Szociális fóbiások! Szedtek gyógyszert?
Én igen, és segít, de nem tudom eldönteni, hogy a negatív vagy a pozitív hatásaiból van több... Én 4 mg Rivotrilt szedek (pár napja lettem 4 mg Frontinról átállítva) és azt kell mondjam, hogy sokkal jobb. De nyilván hosszútávon derül ki, hogy segíteni fog-e.
Alapjában véve szörnyű belegondolni, hogy egy olyan szertől vagyok függő, aminek az elvonási tünetei a heroinéhoz hasonlítanak erősségben. Hogyha leégne a gyógyszergyár, és hirtelen nem jutnék hozzá a gyógyszerhez, akár bele is halhatnék. (Ezért szokták fokozatosan lehozni az embereket róla.).
Addig kell rajtalennem, amíg valamennyire összekaparom az életem, és feldolgozom azokat a fájdalmakat, kisebbségi érzéseket, amiket magammal cipelek. Ezen vagyok, a gyógyszer olyan mint egy esernyő, de az esőt nekem kell elállítanom, és nem adom fel!
Ha te is valami ilyen cipőben jársz, akkor hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!