Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan, amikor a bulimia...

Van olyan, amikor a bulimia alkoholizmussal keveredik?

Figyelt kérdés
Tegnap egy kicsit sokat ittam,nagyon rosszul voltam ezért meghánytattam magam.mivel nem először csináltam nem is volt nehéz:ujjamat le és sikerül is.utánna egy kicsit fájt a hasam vagy ideges voltam,de valahogy mégis olyan jóleső fájdalom volt,meg mintha elégedett lettem volna.Józanul is próbáltam már hányni,de nem sikerült.sportolok meg minden,de néha nem tudok parancsolni magamnak és mire észreveszem már kipakoltam a hűtőt.szóval arra gondoltam,hogy ma bezabálok,mindent amit csak tudok,részegre iszom magam és hányok egyet. Szerintetek ez így beteges vagy még nem? És ha pl csak hetente egyszer csinálom?amúgy 168 cm/52 kg 18 éves lány vok

2014. dec. 25. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Eleve úgy fogsz hozzá a zabáláshoz meg az iváshoz hogy majd kihányod???? MIaz értelme? Hát ez eléggé beteges.
2014. dec. 25. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy ez nem normális, másként meg sem írtad volna. 18 évesen nem baj, hogy kipakolod a hűtőt, de a kaját nem kihányni kell, hanem lesportolni. Bulimia, alkoholizmus, anorexia.
2014. dec. 25. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Multiimpulzív bulímiának hívják.
2014. dec. 25. 17:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok.köszi az eddig érkezett válaszokat,és bocsánat a hülye kérdésért.végülis megcsináltam.de így utólag rájöttem milyen undorító,idétlen dolog is ez.bezabáltam,ittam,aztán meg hipp-hopp kis vuk.xd soha többé. Megbántam,de nagyon.nem vagyok se alkoholista,se bulimiás,csak nagyon kivoltam hogy itt a,karkarácsony,a szeretet ünnepe én meg egyedül vagyok.szüleimnek nem hiányzok,nincs senkim.a pali akit szeretek kb.50 km-re van tőlem, ami nem lenne távolság,de neki se voltam több egy kalandnál. Szóval érdekes a helyzet,de ez még nem ok hogy így viselkedjek gusztustalan ez az egész amit tettem,undorodom is magamtól,de befejeztem.köszi mégegyszer és bocs a hülye kérdésért.
2014. dec. 26. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!