Mennyire nehéz kigyógyulni a depresszióból? Van itt olyan, akinek sikerült? Mennyi ideig tart?
Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 14:38
1/6 anonim válasza:
Ha élethelyzeti dolgokból adódik, akkor főleg rajtad és a szerencsén.
2/6 anonim válasza:
Depresszió sokféle van, ezek közül a depresszió maior nehéz, a mániás depresszió nagyon nehéz eset, ennek ellenére mélylélektani terápiával (KIP, ego-state, regresszió, Bradshow, Rossi, stb. módszerek) gyógyíthatók.
3/6 anonim válasza:
Utolsó! Jó, de ma már egy egyszerű lehangoltságra, unalomra is azt mondják, hogy depressziós vagyok. A valós betegek nem hiszem, hogy itt kérnek segítséget, néhány kivételével, de ők is mind tizenévesek, akiknél nem rég derültek ki a dolgok, a többi csak rámondja, mert unatkozik, vagy csak figyelem kell neki.
4/6 A kérdező kommentje:
Évek óta fennálló, rendes depresszióról van szó, nem csak "depiről". Kicsit kilátástalannak látom a helyzetet, mintha sosem akarna elmúlni.
2014. dec. 19. 13:35
5/6 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Évek óta fennálló, rendes depresszióról van szó, nem csak "depiről". Kicsit kilátástalannak látom a helyzetet, mintha sosem akarna elmúlni."
Ilyent, orvos által diagnosztizált depressziós nem írhat. Az egy valódi betegség, és nem "Kicsit kilátástalan", hanem nagyon.
Változtass az életviteleden, kerüld a stresszt.
6/6 anonim válasza:
Ha valódi a depressziód, akkor nem is lehet kigyógyulni belőle csak gyógyszerekkel csillapítani. Én legalább is így tudom. Mert az egy betegség, ami bármikor előtörhet teljesen ok nélkül. Arra csak gyógyszerek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!