Az ilyen mértékű érvágdosás nyomai örökre megmaradnak? [képek lent]
Remélem nem a cicára fogod ezeket, mert az undorító....pont annyira amiket csinálsz.
Gyógyulj meg, de legalább hagyd abba a vagdosást!
igen megmarad örök életedre...nekem is van csináltam is de túlvagyok rajta...bár mindennap küzdpk..nagyon megbántam.
örökre ott marad a combomon csuklomon alkaromon.Ne csinált és is azon gondolkozok mti fogok majd mondani majd a gyerekemnek hogy mi az ott. vagy hog lesz majd normális állásom lesz e egyáltalán olyan férfi aki majd elfogad ezzel együtt
ne csináld örökre ott maradnak a hegek ugyan halványodnak de aki ránéz tudni fofgja mik azok a párhuzamos vonalak
A felületibbek el fognak idővel tűnni, a mélyebbek viszont mindig is meg fognak látszani (ha halványan is). Az utolsó meg aztán végképp, az nagyon kemény!!!
Ha Te vagy ilyen helyzetben, akkor próbálj meg megváltozni és máshogy kezelni a problémáidat, ne tegyél ilyet!
Anya 36 éves. Van egy csomó hege. Mind megvan 15-20 éve. Vagy több. Nem múlt el neki.
Ne legyél hülye. Nem éri meg, és aztán meg is bánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!