Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hirtelen Hangulatvaltozasok...

Hirtelen Hangulatvaltozasok mitől lehetnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy hónapja szakítottunk barátnőmmel, de nem tudom hogy ez lényeges e mert ez legalább két hónapja tart nálam de sajnos mostanában egyre többször és többet jön elő, minden ok nélkül egyszer csak úgy érzem hogy teljesen feleslegesen élek, és hogy nincs értelme, aztán ebből már sok esetben az lett hogy mikor ilyen volt akkor elkezdtem inni, az elején jobb lett pár sör után de még többet ittam akkor csak rosszabbul éreztem magam. És még jobban erősödött ez bennem. Nem tudom mitől lehet. Gyerekkoromban mikor elvaltak a szüleim akkor voltak utoljára ilyenek csak persze akkor nem kezdtem el inni. Van két haverom ossz vissz ha ez számít, nem sok mindent csinálok itthon vagyok és dolgozom szinte semmi mást nem csinálok. De ma is feljott ez a nincs értelme élni dolog. Félek. Egesznap semmi nem volt tok vidám voltam, így estére jön elő altalaba mindig. De most pl másfél két hete már nem volt ilyen aztán most egyszercsak megint. Mitől lehet? Mi okozhatja?

2014. dec. 4. 01:08
 1/1 anonim válasza:

Okozhatja a szülők elválása, okozhatja a szakítás, okozhatja az alkohol (nem két sörnyi), okozhatja a kevés alvás, okozhatja a sportolás hiánya, okozhatja a rossz táplálkozás, okozhatja a stressz. Marhára sok oka lehet.

Ha ki akarod deríteni, akkor először kezdj el egészségesen élni! Ne legyen se cigi se pia se akármi. Keress egy fogadra való sportot és csináld rendszeresen. Egy jó étrendet is állíts össze, legyen benne bőségesen gyümölcs, zöldségek, sok fehérje. Ha nem tudod megoldani, valahogy pótold multivitaminnal vagy más, szükséges étrend kiegészítővel.

Ha ezután is fennáll a probléma (márpedig ezek általában megoldják), akkor kénytelenek vagyunk mélyebbre menni. Ilyenkor látogass meg egy pszichológust, egy fél év alatt rendbe fog hozni.

2014. dec. 4. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!