A pánikbetegség egyedül legyőzhető? Hogyan?
Én is pánikbeteg voltam.
Minden fejben dől el. :)
A pánikbetegséget ki kell kezelni, és nem félbehagyni, mert nem akarsz gyógyszert szedni. Látod magadon az eredményt.
Hogy mit tegyél? Menj vissza a pszichiáteredhez, mondd el neki hogyan állsz, és kérj segítséget. És amit előír, azt maradéktalanul teljesítsd. Nem tudom miért kellene azért elveszíteni a munkádat, mert gyógyszert szedsz. Amiről csak te tudsz, meg az orvos.
Ja, a kérdésed: a pánikbetegség egyedül nem győzhető le. Kell hozzá az orvosi, meg a gyógyszeres kezelés+ az önuralom, és a bizalom. Meg lehet gyógyulni.
Egy volt pánikbeteg.
Kedves kérdező!
A pszichiáterhez egyszer kell bejutni, amikor megállapítja a betegségedet, és felírja a gyógyszert, kb 1 hónapra. Azzal visszamész, és ha hat a gyógyszer, akkor felírja a következőt. Nem is kell ennél gyakrabban látogatnod az orvost. A gyógyszert pedig siránkozás nélkül kell szedni, legalább 3 hónapig. Ja, és a frontin az nem a pánik ellenszere. Az az antidepresszáns. A frontin csak arra való, hogy ha túlpörget az antidepi, akkor azért aludni is tudjál. Ez ennek a gyógymódja, és ha betartod, meggyógyulsz, és nem leszel függő. És el sem fogsz hízni. Csak azok híznak, akik nekiállnak falni. Szívesen segítek, ha kéred. De gyógyszer nélkül nem megy a gyógyulás. Írjál, ha érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!