Szociális fóbiához ajánlanátok pszichiátert?
Most döntöttem, segítség kell. Voltam már szakembernél, de még régebben. Olyan orvost szeretnék, akinek nem annyi a terápiája, hogy: "menjen oda a Julcsikához, aztán szóljon hozzá valamit". Mert pont ez nem megy. Ja hogy pont ezért? Akkor se, mert nem segít. Én meg akarom érteni az egészet, hogy miért van, vissza akarok menni a gyökerekhez. Gyógyszert nem hogy nem akarok, de nem FOGOK szedni.
Köszönöm a segítséget!
A pszichiáterhez azért kell elmenni, mert ő az orvos, aki megállapítja a bajt, betegséget. És ettől függően ajánl, javasol terápiát. Ha gyógyszer kell rá, akkor gyógyszert. Ha pszichológus kell rá, akkor azt. De minden problémádat beszéld meg vele, mert csak úgy tud segíteni. És ne azzal kezd, hogy márpedig a gyógyszer nem kell, és ne mondja, "hogy menjek oda Julcsikához".
Szal ne te akard megmondani, hogyan gyógyítson...
Olyan pszichológust keressél, aki kiképzett terapeuta.
És nézd meg a mechanizmusát, többet megértesz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!