Esztétikai lehet. Baromi ocsmány lesz tőle a karod, és csúnyán elfertőződhet majd. Többet nem tudsz felvenni rövidujjút, mindenki látja a gusztustalan hegeket a karodon.
Megjegyzem, ettől a stresszt se tudod leadni, viszont ROHADTUL fáj, amikor elvágod magad.
2014. nov. 22. 22:52
2/12 anonim válasza:
Én egy időben a bőröm tépkedtem, az sem volt valami szép látvány:(, mondjuk azt "rendbe lehetett tenni", szóval reggelre nem látszott...
Én úgy szoktam le róla, hogy lefoglaltam a kezem valamivel, amire nem nagyon kellett odafigyelni, "gondolkozni", hanem monoton tudtam csinálni. Pl. sudoku (nekem ez is ilyen), egyszerű horgolóminta vagy más könnyű kézimunka, ahol nem kell a szemeket számolni, valami kissé monoton számítógépes játék (ahol "csak kattogtatsz"), ilyesmi.
2014. nov. 22. 23:06
3/12 anonim válasza:
Úgy irigylem a sok tizenéves taknyost,hogy akkora világfájdalmuk van,meg olyan stressz éri őket,hogy ilyen dolgokra érnek rá... Mi lesz a bajod? Undorító lesz a kezed,tiszta heg leszel.. Idősebb korodban azt fogják hinni,hogy valami pszichiátriáról szabadult elmebeteg vagy aki állandóan kiakarja nyiffantani magát. Kinek kell majd ilyen elmeroggyant nő.Elzavarnálak dolgozni a nagybetűs életbe,na akkor lenne miért stresszesnek lenni! Sorry,hogy bunkó vagyok,de az ilyen lelkisérültekkel így kell bánni!
2014. nov. 22. 23:15
4/12 anonim válasza:
ha ilyen "vágya" támad az embernek, inkább tépdessen össze papírokat, vagy szorítsa össze az öklét, vagy akármi más, amivel le lehet vezetni. de a vagdosás nem megoldás. sajnos én is tudom.
2014. nov. 22. 23:17
5/12 anonim válasza:
Lesz. Sok.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Viszont ha vagdosni akarod magad, akkor egy boxzsák-féleség jó választásnak tűnhet, amit rugdosni, ütögetni lehet. Vagy egy nagyobb plüssállat.
Ha tartod magad valamire, akkor valamivel foglald le a kezeidet és keress valami mást stresszlevezetésként (ha erőbefektetés kell, menj el úszni péntek délutánonként és addig ússz ameddig erő nem marad benned (ez nekem bevált), vagy menj el sportolni). Ha elkdzed vagdosni a karod, főleg lány létedre, azzal minden tekintetben csak lejjebb fogsz menni.
2014. nov. 22. 23:18
6/12 anonim válasza:
19 éves vagyok elég sok mindent megéltem, csak kívülről nézhettem, hogy milyen jó az élet (másoknak), mégse ilyeneken gondolkodtam, hanem hamar felnőttem és próbáltam a problémákat megoldani, és próbálom megoldani jelenleg is.
Te felelősséged mit csinálsz mit teszel magaddal, de számolj a következményeivel is. Hidd el, nem hiszem hogy előnyös lenne így felhívnod magadra a figyelmet. Az emberek elég kegyetlenek tudnak lenni...
2014. nov. 22. 23:22
7/12 anonim válasza:
Heges, ronda lesz a karod, de ez a legkisebb gond. Később meg, ha párkapcsolatot keresel majd, a fiúk/ férfikat debilnek fognak nézni és inkább kerülni fognak, ha csak nem hasonló idióták. Másik meg munkakeresés szempontjából is nagyon gáz, mert kinek kell egy olyan ember, aki vagdosta magát, ha ezt meglátja pl. nyáron. Mert ha hosszú ujjúban próbálod nyáron eltakarni a hegeket, akkor meg azért néznek hü.lyének. De persze ha lesz protekciód és benfektes az adott helyen akkor szerencsés leszel, de ha nem akkor szívás. Hát csak ennyi hátrányod származhat belőle. Egyébként meg nem értelek titeket, hogy ennek mi a franc értelme van, tiszta gyagyaság. Ettől nem leszel nyugodt, se a problémád nem oldódik meg. És ha bevisznek a gyagyásak közé ott sem fogja senki helyetted megoldani a problémáid, tehát csak magad alatt vágod a fát, vagyis vágjátok, akik ilyen idióták. Bravo!
2014. nov. 23. 09:21
8/12 anonim válasza:
Nah, mi van a kérdezővel, miért nem ír? Azóta elvérzett? :O
2014. nov. 23. 16:24
9/12 anonim válasza:
vagdosd magad olyan helyen ahol nem látja senki de ha sajnáltatni akarod magad akkor vagdosd csak a kezed hátha valaki felfigyel rád és megsajnál
2014. nov. 23. 17:33
10/12 anonim válasza:
"Megjegyzem, ettől a stresszt se tudod leadni, viszont ROHADTUL fáj, amikor elvágod magad."
Dehogynem! Eszméletlen nyugalom lesz úrrá rajtad, olyan "lelki csend", mint amilyen télen lehet a hó alatt.
És nem fáj. Felnőtt vagyok. Aki nem csinálta, ne nagyon mondja, milyen érzés annak, aki tudja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!