Mit kezdjek régóta tartó, visszatérő depresszióval?
A pszichiáternél nem kell 0-24-ben ott lenned, úgyhogy az miatt nem kellene az iskolát feladni.
Tehát ne erre fogd! Vegyél erőt magadon, ne keress kifogást, gyerünk az orvos!!! Szorítunk!
Szerintem döntsd el, hogy soha nem leszel öngyilkos. És ezzel lezárhatod a témát. Ha újra a mélyponton leszel és eszedbe jut az öngyilkosság gondolata, tudni fogod, hogy úgy sem fogod megtenni. Eddig sem tetted. Miért? Talán az egyik legerősebb érv az, hogy vársz még valamit az élettől. Mit tartogat számodra? Elvégzed a tanulmányaidat és vár egy állás. Meg gondolom család, stb. De ezért tenni kell. Én is VOLTAM a te cipődben. Lényegében vázolom a választási lehetőségeidet: öngyilkosság vagy felelősség felvállalása. Itt nincs kérdés melyik a könnyebb. Beszedni egy doboz gyógyszert, leugrani, valahonnan, vagy vért izzadva szépen, lassan változtatsz az életed minden területén. Nem megy egyszerre minden fejlesztés. És ez frusztrálttá tesz. De te muszáj küzdj. Minden amihez fogsz szerencsétlenül sül el? Akadályokba ütközöl? Ha nem próbálkozol sosem leszel sikeres. Apropó siker: olvass sikerkönyveket, hallgass tanfolyamokat. (Személyes kedvencem Brian Tracy Főnix szemináriuma - részletesen elmagyaráz mindent és nem csak "megmondja a tutit", hanem recepteket ad, hogy süthetsz ki magadnak minőségibb életet. Megtalálod mp3 formátumban, videóban, írásban) Ha nem láttad az Igen ember c. filmet, nézd meg. És légy egy kicsit te is igenember. Pl. ha barátok hívnak sörözni, menyj és másnap lógj aztán pótold be és már is volt egy jó napod.
(Amúgy nem tudom, hogy ez hogy működik de én raktam egy emlékeztetőt minden napra ebéd környékén (akkor érzem hogy felébredtem) azzal a szöveggel, hogy "Ma valami csodás fog történni velem". Képzeld azóta minden nap történt velem valami furcsán véletlenszerű jó, de egész nap azt is kerestem. pl.: késésben voltam és minden piros lámpa zöldre váltott amikor odaértem, de akár találkoztam egy pasival akivel azóta jó barátok vagyunk - és nem történt volna ez ha valaki nem rontja el a kedvem annyira, hogy elinduljak este későn sétálni)
20/L
A pszichiatria altudomany, gyogyitani nem tud, gyogyszert fog felirni ami a rengeteg mellekhatas mellett jo esetben csak elnyomja a tuneteket.
A depresszia gyulladasos betegseg, emesztesi zavar. Az etel, amit megeszel okozza a problemad. Amenyirre abszurd ez a valasz, annyira az igaz valasz.
Nezz utana. Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!