Nekem most idegösszeomlásom volt?
Uh! :( Nagyon sajnálom! Nagyon fiatal vagy. Nincs senkid? Testvér? Rokon? Lesz aki tud majd segíteni? Nekem is meghalt 2 éve áttétes daganat miatt édesanyám, nem él apám sem. Tesóm van akire számíthatok, csak hát én 30 év felett járok.
Valami enyhe nyugtatót, valerinát vagy nyugtató teát igyál! Nem könnyű időszak előtt állsz! :(
Nem nincs se testvérem se apam... Se senki más. Anyanak van egy testvére de külföldon van nem hiszem hogy haza fog jönni. Nincs aki segitsen de majd elmegyek dolgozni egyetem mellet
Köszönöm a válaszokat
Szerintem oszd meg amin átmész egy jó barátoddal. Neked is jó lesz és erősíteni is fogja a kapcsolatotokat. Azzal, hogy az ilyen nehéz helyzetben megnyitjuk magunkat valakinek, megmutatjuk magunkat és nem eldugjuk, hagyjuk, hogy nézzen így, hozunk létre tartós szálakat.
Anyukáddal pedig, ha eddig nem tetted, beszélgess rendesen arról, ami téged érdekel a régi dolgokról, hogy el tudd majd mondani te is a családod történetét, ha majd a te lányod tőled kérdezi. Hogy mi volt a nagyszüleiddel, hogy nevelték őt, hogy milyen sérüléseket szedett össze ott(mindenki összeszed a nevelése során), ki volt az első szerelme, miért nem működött, hogy szerette meg apukádat, miért azokat a döntéseket hozta amiket stb. stb.
Esetleg írj is magadnak arról, amin átmész. Nagyon intenzív lesz és később jó lesz ide visszanyúlni.
Amikor apám meghalt én sokat hallgattam ezt. Nagyon szomorú zene, de valahogy annyira tiszta és engem is tisztított:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!