Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan töltsem el ÉRTELMESEN,...

Hogyan töltsem el ÉRTELMESEN, tartalmasan a szabadidőmet?

Figyelt kérdés

Általában a péntek, szombat és vasárnap nekem szabad. Ilyenkor mindig csak gondolkozom, hogy mivel töltsem el ezt a nem kevés szabadidőt...majd mindig vasárnap este jövök rá, hogy semmi értelmes dolgot nem csináltam. Csak netezek, meg alszom.

Olvasni hét közben szoktam, azért nem jó ez a hétvégén is.

Szellemi munkát végzek, emberekkel foglalkozom, munkámból adódóan.

Hogyan töltsem a hétvégéket értelmesen, úgy hogy feltöltődjek, és ne depisre váltsak az unalomtól?

Jobb szeretek egyedül lenni, így az olyan, hogy járjak el valahová, nem jön be. Próbáltam, de nem éreztem jól magam egyszer sem.

Ti mit csinálnátok, mivel foglalnátok le magatokat, milyen egyéni tevékenységgel?

2010. jan. 28. 15:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hú, nekem meg nincs elég szabadidőm. Valamikor festettem, csak úgy hobbiból, eg-két képem itt lóg a falon, de ma már ehhez nincs türelmem. Vettem egy furulyát, meg hozzá egy furulya iskola c. könyvet, megtanultam, egész jól, nagyon szerettem, volt úgy, hogy a szomszédok is örömmel hallgatták. De most lett egy új szomszéd, és a kutyája mindig vonyít, ha meghallja, és... szóval most ezt mellőzöm. Jóga órákra jártam még, de most azt nem tudom megfizetni. Itthon is jógázhatnék magamnak, de nincs időm, ahhoz nagy elmélyültség kell. Tai Chi-re járok, azt nagyon szeretem, most ez a fő hobbim. Lehet, hogy edző leszek. És van még a zenehallgatás. Klasszikusokat szeretek hallgatni, úgy, hogy nem háttérként, hanem leülni és odafigyelni. Hát erre is ritkán van időm.Ha jön a tavasz, kertész leszek, fát nevelek, kelő nappal én is kelek.
2010. febr. 3. 21:07
 12/12 anonim ***** válasza:

ne fizess be egy darab számlát se, meglátod nem fogsz unatkozni :)

viccet félretéve: szerintem egyedül semmit nem jó csinálni a lényeg a barátok és a család, keresd fel őket szervezz velük közös programot

2010. febr. 4. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!