Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sirni szeretnék, de hogyan?

Sirni szeretnék, de hogyan?

Figyelt kérdés
Keresgéltem régebbi kérdések között, eggyet találtam ilyen témával de ott mindenki azt mondta, h a sirás nem jó. Kérlek ne mondjátok ezt nekem is. Arra válaszoljatok, hogy milyen zenével, esetleg egy novella elolvasásásval tudok sirni nagyon hamar . Linket küldjetek kérlek, vagy valami más ötlet, tanács ? Rosszul vagyok nagyon és érzem hogy muszáj sirnom, különben nem nyugszom le :(
2010. jan. 28. 03:01
 1/9 bibi05 ***** válasza:
100%

szia, itt vagy meg?

Ha igen akkor en nagyon szivesen kuldok neked linket, amin kitudod magad sirni, legalabbis nekem sikerul.

Addig megkeresem oket neked, csak irj.

A siras pedig jo, ha sirnod kell, sirdd ki magad, ne tartsd bennt, az nem vezet jora.

2010. jan. 28. 03:16
 2/9 bibi05 ***** válasza:

Szia, megtalaltam, azokat, amiken en a legtobbet sirtam, ha szukseged van meg valamire, akkor irj nyugodtan.

http://www.youtube.com/watch?v=cKFDQ6BVFMc

Ez egy szomoru dal.

[link]

Itt pedig, szomoru tortenetek vannak, en az elson sirtam a legtobbet.

Sirdd ki magad, nyugodtan, amig jol esik, talan utana konnyebb lesz.

Szia

2010. jan. 28. 03:26
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen megpróbálom
2010. jan. 28. 03:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon szépen ez sokat segitett, elolvastam az összes történetet és sikerült kisírnom magam :)
2010. jan. 28. 04:38
 5/9 bibi05 ***** válasza:

orulok,hogy segithettem

Szia

2010. jan. 28. 04:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne törődj senkivel. A sírás nagyon jó. Megtisztitja az embert. Nem véletlenül mondják, hogy "lemossák a könnyek", stb, kicsit könnyebb, lesz az ember lelke és tisztábbak a gondolatok utána.
2010. jan. 28. 06:59
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon unatkozhattál...
2010. jan. 28. 07:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Az a legjobb ha kisirod magad ilyen helyzetben, az nem vezet jora ha magadban tartod, akkor fog elojonni mikor nem szeretned. Ez egy tapasztalat, nem sirtam ki magam mikor kellet, es egy rossz pillanatban jott ram, es egy semmisegen sirtam.
2010. jan. 28. 13:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia. Az előttem szólónak igaza van, add ki magadból, mert tényleg előfordulhat, hogy egy rossz pillanatban tör ki. Tapasztalat.... Volt egy időszakom, amikor ki voltam készülve, de nem sírtam, mert hogy "én férfi vagyok és nem sírhatok" alapon nem engedtem ki a gőzt. Felhalmozódott a sok rossz és egy váratlan pillanatban tört rám a zokogás, de olyan, mint még sosem.... Mégegy ilyet nem szeretnék, hogy egyszerre jöjjön ki és ilyen nagy erővel, ezért azóta nem tartom magamban a dolgokat, hanem inkább sírok. Persze nem sűrűn. Amikor összejönnek a rossz dolgok és érzem, hogy jól esne kisírni magam, valami olyan dologra gondolok, ami nagyon szomorú, vagy mély nyomot hagyott bennem.... Olyankor sikerül sírni. Nem tudom miért mondták azt neked, hogy a sírás nem jó. A sírással kiürülnek a káros anyagok a szervezetből, megkönnyebbül az ember. Üdv: Gyuszi
2010. febr. 10. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!