Miért van az, hogy folyamatosan magam ellen teszek? Hogyan érjem el, hogy több hitem legyen magamban és hogy átérezzem, hogy ami érdekel, az fontos?
Győzd le előbb a félelmeidet. Kis lépésekben. Tehát ne mindjárt a legnagyobb félelmedet, pl. hogy így nem leszel boldog, hanem, mondjuk adj magadnak kisebb feladatokat, és ha sikerült megcsinálnod lépj tovább fokozatosan. Így fokozatosan növekszik majd az önbizalmad is. Mindegy milyen feladatról van szó, tanulás, vagy épp az, hogy most elmész vmerre, vagy ellátsz vmi házimunkát, a lényeg hogy kis dolgok legyenek és tudj örülni neki, lásd, h már pedig azokat is megbírtad csinálni. Jó, tudom én, hogy ez most így banálisnak hangozhat számodra ez a tanács, de remélem azért érted mit javasolnék. :)
/ Az önbizalom se jön magától az embernek, azt is fel kell építeni! / Egyébként én is ezen "dolgozom" épp. Ha az felépült utána minden sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!