Miskolcon van férfi pszichológus?
Figyelt kérdés
lehetőleg jó szakember.ha valaki tud egy teljes nevet vagy linket dobjon már.2014. nov. 11. 00:12
1/3 anonim válasza:
Ha elárulod,persze privbe milyen jellegű betegség ami psz-igényel adok egy nagyon jó tanácsot!
2/3 anonim válasza:
Tudod melyik a jó pszichológus?Amelyiket tudod zsével tömni.Olyan mint a liba,saját tapasztalat.A negativ kritika absz-nem érdekel.Van egy szorongásos betegséged,a doki irja a rivotrilt,minden szép és jó.Aztán jön a égi csapás,ugy rászokol hogy psz-szükséges a leszokáshoz.Több psz-hoz jártam mind egy véleményen volt.MIÉRT SZOKOTT RÁ.Fizetel a dokinak,hogy jobban érezd magad,aztán a psz-nak ,hogy leszokj róla.
3/3 anonim válasza:
A pszichológus nem ír neked rivotrilt, mert nem orvos. A pszichiáter ír, és ha pénzért jártál rivotrilt íratni, akkor elég hülye vagy, mert azt ingyen is felírja a tb-s.
Amúgy mit tudom én, Miskolc nagy város, biztos van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!