Normális, hogy ennyire felzaklatott, hogy találkoztam egy szatírral? 17/L
Tegnap a buszvégállomáson fölültem a buszra, még senki nem ült rajta. Kinézek az ablakon, erre egy épület mellett önkielégített egy férfi, közben bámult engem!
Az épület L-alakú, szóval a sofőrök pont nem láthatták, de az L-alak másik falán van egy ember méretű rés(egy virágtartó van odatéve, a plafon van összekötve a másik épülettel) ott átlát a többi buszhoz. Átnézett, jött valaki, gyorsan eltette. Aztán újra elkezdte! Közben végig bámult. Egy idős hölgynek tudtam csak szólni, aki idő közben felszállt a buszra. Tettem bejelentèst a rendőrségen.
Éjszaka egyedül voltam itthon, és nagyon féltem, olyan volt mintha még mindig figyelne. Alig aludtam, sírtam.
Alapból nem szeretem az ilyesmit, mert régebben ért már szexuális abúzus és érzékenyen érint a téma.
Mit tegyek? Emiatt suliba se mentem. Olyan vagyok mint egy lemerült elem. Utcára is fèlek már kimenni, hisz nappal történt. Ha kérdezik a suliban a tanárok hogy miért nem jöttem, elmondjam nekik? Szégyenlem, hogy ilyen érzékenyen érintett.
Miért ne lehetne igaz, első? Velem is történt hasonló, buszon, egyértelműen engem nézett, gatya fent, de jól látszott...
kicsit túl érzékeny így, de megoldást sajnos nem tudok.
Első, pont az ilyen emberek miatt nem merik elmondani a zaklatottak, hogy mi történt velük! Már hogy ne láthatott, valószínű már akkor látott mikor gyalogoltam a busz felé. 3m-re állt a busztól, de tudod biztos hülye vagyok, és rosszul láttam hogy húzogatta! Sőt, ha megerőszakol is biztos én vagyok a hibás, nem? Minek van p..nám. Ennyi erővel...
Hozzá teszem, úgy nézek ki mint egy 15 éves gyerek.
Jesszus, ez Óbudán történt? :O Ugye nem a 9-es, 86-os végállomásán?
Amúgy sajnálom, és megértem, engem is felzaklatott volna. Engem is molesztáltak, így már maga a kérdés is felzaklatott, hogy itt, Óbudán történt. De helyesen cselekedtél (rendőrség, stb.). Én amúgy járok pszichológushoz, lehet, hogy Neked is jót tenne (nem konkrétan emiatt, hanem, mert írtad, hogy ért korábban abúzus, valószínűnek tartom, hogy ez az eset előhívta az akkori emlékeidet, félelmeidet, amik a mostani esettel összeadódnak).
Teljesen egyetértek az előzővel: ha ennyire felzaklatott a dolog, akkor beszélj pszichológussal.
A szüleidnek el tudod mondani?
A korábbi abúzusról tudnak?
Ha nem tudsz velük beszélni, a kerületi nevelési tanácsadóba szerintem egyszerűen be tudsz menni, ott van gyermekpszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!