Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, hogy ennyire felzakl...

Normális, hogy ennyire felzaklatott, hogy találkoztam egy szatírral? 17/L

Figyelt kérdés

Tegnap a buszvégállomáson fölültem a buszra, még senki nem ült rajta. Kinézek az ablakon, erre egy épület mellett önkielégített egy férfi, közben bámult engem!

Az épület L-alakú, szóval a sofőrök pont nem láthatták, de az L-alak másik falán van egy ember méretű rés(egy virágtartó van odatéve, a plafon van összekötve a másik épülettel) ott átlát a többi buszhoz. Átnézett, jött valaki, gyorsan eltette. Aztán újra elkezdte! Közben végig bámult. Egy idős hölgynek tudtam csak szólni, aki idő közben felszállt a buszra. Tettem bejelentèst a rendőrségen.

Éjszaka egyedül voltam itthon, és nagyon féltem, olyan volt mintha még mindig figyelne. Alig aludtam, sírtam.

Alapból nem szeretem az ilyesmit, mert régebben ért már szexuális abúzus és érzékenyen érint a téma.

Mit tegyek? Emiatt suliba se mentem. Olyan vagyok mint egy lemerült elem. Utcára is fèlek már kimenni, hisz nappal történt. Ha kérdezik a suliban a tanárok hogy miért nem jöttem, elmondjam nekik? Szégyenlem, hogy ilyen érzékenyen érintett.

2014. nov. 6. 08:30
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Még ha igaz is a dolog, a kettőtök közti távolság akkora volt, hogy ráadásul a busz ablakán keresztül, az illető téged aligha láthatott. Legfeljebb a te irányodba nézhetett, de nemigen láthatott. Nem inkább arról volt szó, hogy te beleképzeltél valamibe valamit?? Kíváncsi lennék, mit szóltak a rendőrségen. Ez kb olyan, mit ha valaki mormogna valamit, amiből arra következhetsz, hogy biztosan a te anyádat szidja.
2014. nov. 6. 08:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne igaz, első? Velem is történt hasonló, buszon, egyértelműen engem nézett, gatya fent, de jól látszott...

kicsit túl érzékeny így, de megoldást sajnos nem tudok.

2014. nov. 6. 08:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Első, pont az ilyen emberek miatt nem merik elmondani a zaklatottak, hogy mi történt velük! Már hogy ne láthatott, valószínű már akkor látott mikor gyalogoltam a busz felé. 3m-re állt a busztól, de tudod biztos hülye vagyok, és rosszul láttam hogy húzogatta! Sőt, ha megerőszakol is biztos én vagyok a hibás, nem? Minek van p..nám. Ennyi erővel...

Hozzá teszem, úgy nézek ki mint egy 15 éves gyerek.

2014. nov. 6. 08:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja, mit szóltak a rendőrségen? Szerinted? Felvették a jegyzőkönyvet, értesítették az óbudai rendőrsèget. Tudod nekik ez a dolguk, hogy az ilyen "piti" ügyeket is kivizsgàlják! Mit szólnál, ha egy játszótéren történt volna?
2014. nov. 6. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, ez Óbudán történt? :O Ugye nem a 9-es, 86-os végállomásán?

Amúgy sajnálom, és megértem, engem is felzaklatott volna. Engem is molesztáltak, így már maga a kérdés is felzaklatott, hogy itt, Óbudán történt. De helyesen cselekedtél (rendőrség, stb.). Én amúgy járok pszichológushoz, lehet, hogy Neked is jót tenne (nem konkrétan emiatt, hanem, mert írtad, hogy ért korábban abúzus, valószínűnek tartom, hogy ez az eset előhívta az akkori emlékeidet, félelmeidet, amik a mostani esettel összeadódnak).

2014. nov. 6. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek az előzővel: ha ennyire felzaklatott a dolog, akkor beszélj pszichológussal.

A szüleidnek el tudod mondani?

A korábbi abúzusról tudnak?

Ha nem tudsz velük beszélni, a kerületi nevelési tanácsadóba szerintem egyszerűen be tudsz menni, ott van gyermekpszichológus.

2014. nov. 6. 17:49
 7/9 A kérdező kommentje:
De igen, Óbudán. Music FM-nek is írtam, hogy mondják be. Szüleimmel sajnos nem tudok ilyesmiről beszélni, mindig is szégyelltem előttük minden ilYet. Pedig érzem, hogy szükségem lenne szakértő segítségére.
2014. nov. 6. 23:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem friss a kérdés, de ettől függetlenül leírom a véleményem. Én egy elég citromfej vagyok, aki már nem sok mindenen lepődik meg. Tizenévesként a barátnőmmel este kószáltunk, és találkoztunk egy szatírral. Szegénynek már vörös volt a feje, mire odanéztem a műsorára, a barátnőm mondta: Te ez nekünk húzgálja a fa.kát már vagy 10 perce? Egy jót röhögtünk, nagyon nem tudott meghatni. Talán más lett volna a helyzet, ha egyedül vagyok, erőszakos, és nem tudom megvédeni magam. Olvastam itt egy kérdést, ahol még a szatírt bejelentő lány volt lehurrogva a kérdező által, mert hogy állítólag a szatír jól nézett ki, és az egyetemista korú lány már biztos látott már ilyet, ugyan mitől rémült meg. Kár, hogy az adott esetben a kérdezőt nem lehet lepontozni, mert egy nagy barom. Mindenkinek más az ingerküszöbe, ezt el kell fogadni. Nem normális, ha valaki köztéren önkielégít, akár jól néz ki, akár nem. Ha ezt továbbgondoljuk, akkor a nemi erőszaknál egyes esetekben még az áldozat köszönje is meg??? Te ne szégyellj semmit, nincs mit, nincs miért! Szégyellje magát az a barom szatír, és az olyan hülyék, akik nem látják ebben a helyzetben a kiszolgáltatottság érzését.
2015. szept. 7. 08:20
 9/9 fogtunder ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Nagyon sajnálom, hogy szatírt láttál. Azt gondolom, hogy a lehető leghelyesebben cselekedtél, jól tetted, hogy jelezted a rendőrségen. Gyakorlatilag ez a legbiztonságosabb válaszreakció, amit tehettél. Ha többen láttátok volna, akár ott helyben le lehetett volna teremteni az illetőt, mivel egységben az erő. De így, hogy gyakorlatilag egyedül találkoztál vele, jobb, hogy inkább jelentetted a dolgot. És igen, teljesen jogos a felháborodottságod és zaklatottságod. Gyakorlatilag a szatírok kéretlenül mutogatják magukat, ránk, a nézőkre erőltetik a műsort. És ez is egyfajta erőszak, hiszen akaratunk ellenére kell látnunk őt. Szóval igenis komoly dologról van szó, lehet ezen csak lazán röhögni, hogy nohát ő az utcán éli meg a szexualitását, és ennyi..de igazából ennél többről van itt szó. Úgyhogy igenis jobb mindenki érdekében, ha a magamutogató embereket elfogják. Abban bízom, hogy a szabadságvesztésen kívül pszichológus is kezeli őket, hiszen ez egy betegség is egyben. Az előző abúzusoddal kapcsolatban pedig ne hallgass tovább, ha kell, nyiss egy topikot arról itt, legtöbbször családon belül történik..és persze senki sem akarja a családi kapcsolatait szétrobbantani, újraírni az igazság feltárásával. Látod, itt igazából aki értelme, az elismeri, hogy ez az eset a szatírral nagyon borzasztó, és osztozunk a felháborodásodban. Az abúzust is fel kellene dolgoznod valahogy, kérj segítséget hozzá!
2016. júl. 17. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!