Valaki segítsen? Komoly a baj.
Azért lehetne hasznos a segítség, mert van olyan, hogy egy embernek a tudata kissé kusza lesz, beszűkül. És olyankor a benne játszódó ördögi köröket lehetetlennek tűnik megszakítani. Pl.: Szar az élet. Talán tenni kéne valamit. De nem lehet tenni semmit, mert ez a világ maga a betegség, a rossz. És megint csak vissza az elejére: Szar az élet. Egy ilyen körből egy ilyen élethelyzetben édeskevés dolog tűnik kiútnak. Ideig darabig a tudatmódosító szerek hathatnak, de a végén mindenki eljut az öngyilkosságig, mert úgy érzi az az egyetlen kiút.
A valóságban ebből a tudatállapotból kijjebb lehet jönni. Nem kell, hogy minden ennyire rossznak nézzen ki. Ha sikerül kibillenned, talán még okot is találsz az életre. És talán pár év múlva csak egy borzalmas emlék lesz mindez.
De igazad van. Amíg nem akarod mások segítségét, csak kizárólag a saját igazadat fogadod el, addig annyira nincs értelme egy pszichológusnak, mert úgy kevésbé tud segíteni. De így annak sincs értelme, hogy itt ilyen kérdést teszel fel.
Kettes válaszoló vagyok.... kiváncsi vagyok hogy minek lettem lepontozva azért, mert segiteni akartam volna priviben is...
Szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!