Rosaceara mit használtok?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok már meg, hogy nektek mik váltak be, milyen ápoló szerek. Bármit kenek most már rá, nem használ. Használom most a Cetaphil arclemosót, meg az Eucerin Ultra Sensitive krémjét. Sokat nem javított, viszont olyan mintha betömíteni az arcomat, nem tűnik tőle olyan frissnek, kisimultnak.ÉS a szemzug alatti részen meg felpuffad kicsit tőle a bőröm. A Himalaya arcradíros lemosóját használtam eddig, amitől mindig sima, friss volt az arcom, de ugye most már ezt nem tudom használni. Az eucerin rosaceara való krémjétől pedig még pirosabb lett a bőröm, illetve a gyógyszertári alksebortól is.Úgy hogy most már nem tudom mit csináljak. Bár igaz a viszketés, mintha egy kicsit alább hagyott volna. Nekem csak az orrom környéke a gond, az is főleg arcmosásnál, illetve ha valamilyen hatás éri, akkor bepirosodom, mintha teljesen ki lenne száradva az egész bőröm. Félek, hogy majd rosszabbodik, mert utána néztem, hogy milyen durva tud lenni.2014. okt. 29. 11:39
1/2 anonim válasza:
Állítólag demodex szőrtüsző atka okozza. Atkaellenes szer nyilván használ, próbáld ki a Novascabin-t. Használhat viszont az alkoholos letörlés, kérdés, mennyire szárítja ki a bőrt.
2/2 anonim válasza:
A fekete nadályatő gyökérből teának megfőzöm jól beásztatom a vízbe. Nekem mindjárt leviszi a pirosságot és ha mindennap csinálom estére nappal már be sem pirosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!