Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » S. O. S mi a véleményetek a...

S. O. S mi a véleményetek a SERTAGEN antidepresszáns gyógyszerről?

Figyelt kérdés
kb 2 és fél hónappal ezelött felirtak nekem seragent + rivotrilt mellé rivotrilt szedem de a sertagent nem vagyis szedtem 12 napig kb de semmi javulást nem tapasztaltam,miért van ez ?elöre is kössz a válaszokat.:)
2010. jan. 25. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
A Sertagent édesanyám szedi, neki bevált, de te hamar abbahagytad, mivel kell neki vagy három hét, mire érzed a hatását. Sőt van akinek egy hónap szedés után kezd hatni. Ennyit tudok.
2010. jan. 25. 20:44
 2/6 anonim válasza:
Egyet értek az előttem íróval, sőt még rosszabb lesz és utána fejti ki pozitív hatását (rexetint szedek 3. hete és az előírt mennyiséget nem tudom szedni, mert nem alszom tőle!).
2010. jan. 25. 21:25
 3/6 A kérdező kommentje:
a rexetint = antidepresszáns ?
2010. jan. 25. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Én pánikbetegségre szedtem/szedek Sertragent, semmi mellékhatás, nekem nagyon bevált, a dokival már azt tervezgetjük, hogy abba is hagyhatom hamarosan! Nekem bevált, kívánom neked is a legjobbakat! De mindenképp hallgass a dokidra! És higgy a gyógyulásban! Nekem ez volt az alapja, hogy most már jól vagyok! Hidd el menni fog!
2010. jan. 25. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:
ez igy oké,de asszem a VALÓSÁG SEGBERÚGTA A HITET.
2010. jan. 25. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Eddig! Tudom, nálam jobban ki tudja ezt?? Tudom, milyen borzasztó. De neked kell tenned a gyógyulásod érdekében! igenis lehet változtatni, csak akarni kell! Keresd mindenhol a kapaszkodót! Vagy a gyógyszerre gondolsz?? Akkor konzultálj az orvossal, biztos hogy tud segíteni!!

Nekem is elvette a hitemet a betegség, de azt egy életre bebizonyította, hogy még a leg-leg-legmélyebb gödörből is van kiút!!! Meglátod, ha jobban leszel,olyan boldog, nyugodt, felszabadult leszel, mint még soha!! Az élet apró örömeinek megtanulsz majd örülni!

Sokmindenben nem szabad hinni, de saját magadban KELL!!

2010. febr. 3. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!